Gönderen Konu: twitter hesabım askıya alınmış.yardım :(  (Okunma sayısı 2268 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fidanerili

• Usta Kampanyacı
twitter hesabım askıya alınmış.yardım :(
« : 12 Ekim 2013, 20:57:17 »
twitter hesabım askıya alınmış ne yapmalıyım acaba daha önce bir konu vardı aradım ama bulamadım
yardımcı olurmusunuz lütfen :(

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
Ynt: twitter hesabım askıya alınmış.yardım :(
« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2013, 21:48:39 »
ben de aynı durumdayım, neden alındı anlamadım.. bi gece mail atmışlar "twitter hesap şifreni sıfırladı" başlıklı.. Hesabının Twitter'a ait olmayan bir internet sitesi veya servis tarafından ele geçirilmiş olabileceğine inanıyoruz. Başkalarının senin hesabına ulaşmalarını engellemek için şifreni sıfırladık. demişler.. şifremi sıfırlayınca da hesabınız askıya alındı yazısı çıktı.. nette arattım iki mail attım orda yazılan gibi ama sonuç yok henüz.. yeni bi hesap açtım artık mecbur..

Çevrimdışı fidanerili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2013, 22:43:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben de aynı durumdayım, neden alındı anlamadım.. bi gece mail atmışlar "twitter hesap şifreni sıfırladı" başlıklı.. Hesabının Twitter'a ait olmayan bir internet sitesi veya servis tarafından ele geçirilmiş olabileceğine inanıyoruz. Başkalarının senin hesabına ulaşmalarını engellemek için şifreni sıfırladık. demişler.. şifremi sıfırlayınca da hesabınız askıya alındı yazısı çıktı.. nette arattım iki mail attım orda yazılan gibi ama sonuç yok henüz.. yeni bi hesap açtım artık mecbur..
bende hiç anlamadım üstelik eşimin hesabı da aynı durumda :(  mail attım googleda bulup umarım açılır 1000 küsür takipçim vardı . :'(
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2013, 23:06:01 Gönderen: fidanerili »

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2013, 23:03:28 »
2-3 günde düzeliyor merak etme canım
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 12 Ekim 2013, 23:10:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı BayanProfesor

• Usta Kampanyacı
  • Beynini ''hobi'' olarak kullanan insanlar var.
« Yanıtla #5 : 13 Ekim 2013, 11:55:49 »
twitter hesbaına girdiğinde askıya alındıgına dair bi yazı çıkıyor ordan yardıma tıkla bi forumn doldruma ksımı var o kısımdan sürekli mesaj at düzelir...aynı sorun bendede oldu bir kaçgün arka arkada mesaj attım düzeldi.
Güneşin batışını romantik sayanlar , doğuşunun aşk olduğunun farkında olmayanlardır....

Çevrimdışı BayanProfesor

• Usta Kampanyacı
  • Beynini ''hobi'' olarak kullanan insanlar var.
« Yanıtla #6 : 13 Ekim 2013, 11:57:09 »
düzeldiği zamanda takip ettiklerin ve takipcilerin 0'lanıyor   tnıdıkları takip etmeye çalışıyorsun bir süre snra otomatik unf ediyor. bu sorun içinde twittera yardm merkezinden mesaj attım kısa sürede düzelttiler.... hem takipcilerim hemde tkip ettiklerim geri yüklendi ::D
Güneşin batışını romantik sayanlar , doğuşunun aşk olduğunun farkında olmayanlardır....