0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson yarım saat bir saat kazanan var mı?son 1.5 saattir üç farklı tarayıcıdan seri oynuyorum,tık yok.ya çekler bitti ya da her 25 değil de 100. kişiye falan veriyorlar
son yarım saat bir saat kazanan var mı?
alıntıbeyler biraz önce kodu kullandım.Kiosk makinesinde kartınızı kullanıyosunuz.Orada aygaz kampanya kısmı var sağ altta.Şifre ve telefonunuzu giriyorsunuz.Karta indirim tanımlanıyor.50 liralık gaz alıyorsunuz.25 i ni paro puandan düşmesini söylüyorsunuz.25 lira nakit verip istasyondan sevinçli bir şekilde ayrılıyorsunuz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalıntıbeyler biraz önce kodu kullandım.Kiosk makinesinde kartınızı kullanıyosunuz.Orada aygaz kampanya kısmı var sağ altta.Şifre ve telefonunuzu giriyorsunuz.Karta indirim tanımlanıyor.50 liralık gaz alıyorsunuz.25 i ni paro puandan düşmesini söylüyorsunuz.25 lira nakit verip istasyondan sevinçli bir şekilde ayrılıyorsunuz.biri bana bunu anlatsın bayram boyunca şifreleri kullanmam lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalıntıbeyler biraz önce kodu kullandım.Kiosk makinesinde kartınızı kullanıyosunuz.Orada aygaz kampanya kısmı var sağ altta.Şifre ve telefonunuzu giriyorsunuz.Karta indirim tanımlanıyor.50 liralık gaz alıyorsunuz.25 i ni paro puandan düşmesini söylüyorsunuz.25 lira nakit verip istasyondan sevinçli bir şekilde ayrılıyorsunuz.biri bana bunu anlatsın bayram boyunca şifreleri kullanmam lazım opete gittiğiniz zaman kiosklar var marketin içinde. kartınızı geçirdikten sonra sol taraftaki menüde aygaz kampanyası yazıyor. o bölümde sizden kampanya şifresini istiyor. şifreyi girdikten sonra ödeme yaparken indirim kartınızda görünüyor 50 yerine 25 verip çıkıyorsunuz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalıntıbeyler biraz önce kodu kullandım.Kiosk makinesinde kartınızı kullanıyosunuz.Orada aygaz kampanya kısmı var sağ altta.Şifre ve telefonunuzu giriyorsunuz.Karta indirim tanımlanıyor.50 liralık gaz alıyorsunuz.25 i ni paro puandan düşmesini söylüyorsunuz.25 lira nakit verip istasyondan sevinçli bir şekilde ayrılıyorsunuz.biri bana bunu anlatsın bayram boyunca şifreleri kullanmam lazım opete gittiğiniz zaman kiosklar var marketin içinde. kartınızı geçirdikten sonra sol taraftaki menüde aygaz kampanyası yazıyor. o bölümde sizden kampanya şifresini istiyor. şifreyi girdikten sonra ödeme yaparken indirim kartınızda görünüyor 50 yerine 25 verip çıkıyorsunuz.4 şifre var bende hepsini girsem 4 kere 50 tl lik gaz alımında ayrı ayrı düşermi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinalıntıbeyler biraz önce kodu kullandım.Kiosk makinesinde kartınızı kullanıyosunuz.Orada aygaz kampanya kısmı var sağ altta.Şifre ve telefonunuzu giriyorsunuz.Karta indirim tanımlanıyor.50 liralık gaz alıyorsunuz.25 i ni paro puandan düşmesini söylüyorsunuz.25 lira nakit verip istasyondan sevinçli bir şekilde ayrılıyorsunuz.biri bana bunu anlatsın bayram boyunca şifreleri kullanmam lazım opete gittiğiniz zaman kiosklar var marketin içinde. kartınızı geçirdikten sonra sol taraftaki menüde aygaz kampanyası yazıyor. o bölümde sizden kampanya şifresini istiyor. şifreyi girdikten sonra ödeme yaparken indirim kartınızda görünüyor 50 yerine 25 verip çıkıyorsunuz.4 şifre var bende hepsini girsem 4 kere 50 tl lik gaz alımında ayrı ayrı düşermi?biz akaryakıt için hiç kart kullanmayız ki bu ne kartı?