0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu samsung beni deli edicek 1 saat de en fazla 300 parça toplayabilirsin diye uyarı veriyor bu yeni mi başladı ne oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu samsung beni deli edicek 1 saat de en fazla 300 parça toplayabilirsin diye uyarı veriyor bu yeni mi başladı ne oldu ee ne Anlamı kaldıki o zaman herkes yapar 1 saatte 300 parça
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu samsung beni deli edicek 1 saat de en fazla 300 parça toplayabilirsin diye uyarı veriyor bu yeni mi başladı ne oldu ee ne Anlamı kaldıki o zaman herkes yapar 1 saatte 300 parça insanları sitede daha fazla tutabilmek içn yaptılar büyük ihtimal. Çünkü herkes 1 saat de 300 tane toplar fakat sitede en uzun süre vakit geçiren avantajlı olcak herkesin de o kadar vakti yokki yarışma bitene kadar bakalım bu site de daha neleri değiştiricek yine 300 tane oldu bekliyorum boş boşşş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu samsung beni deli edicek 1 saat de en fazla 300 parça toplayabilirsin diye uyarı veriyor bu yeni mi başladı ne oldu ee ne Anlamı kaldıki o zaman herkes yapar 1 saatte 300 parça insanları sitede daha fazla tutabilmek içn yaptılar büyük ihtimal. Çünkü herkes 1 saat de 300 tane toplar fakat sitede en uzun süre vakit geçiren avantajlı olcak herkesin de o kadar vakti yokki yarışma bitene kadar bakalım bu site de daha neleri değiştiricek yine 300 tane oldu bekliyorum boş boşşşyine 300 tane oldu derken?Kaç tane 300 yaptın abi. Ben bugun farkettim yarışmayı. Acaba geç mi kaldım. Kaç tane topladınız şimdiye kadar?kaç parça?
Kullanabileceğin 25293 adet yapboz parçası kaldı. Günde 7200 yapcaz artık kötü oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKullanabileceğin 25293 adet yapboz parçası kaldı. Günde 7200 yapcaz artık kötü oldutabi 24 saat uyumazsak diyorsun di mi?