Gönderen Konu: Puzzle Event - SamsungMobile  (Okunma sayısı 42716 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı acunfirarda

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Puzzle Event - SamsungMobile
« Yanıtla #250 : 29 Eylül 2009, 22:42:31 »
evet parça olarak

Çevrimdışı nopan1c

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Club Life...
    • http://yfrog.com/8b31413116809308358286100g
« Yanıtla #251 : 29 Eylül 2009, 22:51:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
evet parça olarak

120 binmi kaldı yaf  :)

Çevrimdışı MoHeNDiz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #252 : 30 Eylül 2009, 01:29:15 »
evet parça olarak

ya arkadaslar bırakın bu işleri ya ;D 120 000 parca demek gunde 4000 parca demek buda en az gunde 14 saat demek ;D sız hıc uyumadınız mı ya ;D ha sız uyudunuz arkadasınız uyumadı ıyı de bu pc hıc kapanmadı mı? ulen ıslemcınız yanarbe ;D hadı onu da  gecdım hıcmı bayramda dedenızın babanızın elını opmedınız hadı onu da gecdım oruc da mı tutmadınız sahurda mı yapmadınız? ıftar sofrasında laptopla masada yapboza devam mı ettiniz ;D sızın meslegınız samsung mobile da yapboz yapmakmı ;D diyelim ki ögrencisiniz hani ders, okul, yoklama felan ne iş ;D yapmayın etmeyın gozunuzu seveyım inanın ki bana ınandırıcı gelmıo  hoş kimseyi de inandırmak zorunda da deilsiniz anlıyorum ;D

Çevrimdışı nopan1c

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Club Life...
    • http://yfrog.com/8b31413116809308358286100g
« Yanıtla #253 : 30 Eylül 2009, 01:36:17 »
evet parça olarak

ya arkadaslar bırakın bu işleri ya ;D 120 000 parca demek gunde 4000 parca demek buda en az gunde 14 saat demek ;D sız hıc uyumadınız mı ya ;D ha sız uyudunuz arkadasınız uyumadı ıyı de bu pc hıc kapanmadı mı? ulen ıslemcınız yanarbe ;D hadı onu da  gecdım hıcmı bayramda dedenızın babanızın elını opmedınız hadı onu da gecdım oruc da mı tutmadınız sahurda mı yapmadınız? ıftar sofrasında laptopla masada yapboza devam mı ettiniz ;D sızın meslegınız samsung mobile da yapboz yapmakmı ;D diyelim ki ögrencisiniz hani ders, okul, yoklama felan ne iş ;D yapmayın etmeyın gozunuzu seveyım inanın ki bana ınandırıcı gelmıo  hoş kimseyi de inandırmak zorunda da deilsiniz anlıyorum ;D

Diğer kampanyasındada 24 saat uyumadım pc basında kelime kovaladım.Hayatta bazı şeyleri kazanmak kolay diil.Cabalamak gerek bazı şeyleri elde etmek icin.Yanlısmı sölüyorum  :)

Çevrimdışı MoHeNDiz

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #254 : 30 Eylül 2009, 01:42:55 »
evet parça olarak

Diğer kampanyasındada 24 saat uyumadım pc basında kelime kovaladım.Hayatta bazı şeyleri kazanmak kolay diil.Cabalamak gerek bazı şeyleri elde etmek icin.Yanlısmı sölüyorum  :)

kardeşim cok dogru söyluyorsun ama bu 1 gunluk bır yarısma deıl ki :) hanı 100 metre kosusunda adam son nefesıne kadar kosar tamam ama maratonda öle degıldır durum; nefesını ayaralmazsan yarı yolda kesılırsın ornegımı mazur gorun velhasıl bılgılerımı gozden gecırdım siz jet icin yarısmıstınız yanı 20 gun idi sizin yarısma sureniz 120 000 parca gunde ortalama 6000 parca yanı 20 saat ve 20 gun boyunca ;D vay be helal olsun ;D ne yıgıt delıkanlılar varmıs ;D

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
« Yanıtla #255 : 30 Eylül 2009, 07:45:14 »
bir kampanyanın daha sonuna geldik bakalım kimler kazanacak kelime avından daha çok zorlandım.
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #256 : 30 Eylül 2009, 08:11:28 »
üye olamadım buna olmuyor bende bıraktım

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
« Yanıtla #257 : 01 Ekim 2009, 07:50:52 »
Basın Duyuruları >
Samsung Yapboz Kampanyası sona erdi.(30, Sep, 2009)

Kullanıcıların bir ay boyunca Samsungmobile web sayfasındaki yapboz parçalarını topladıkları ödüllü yarışmamız sona erdi. En fazla yapboz tamamlayan üç kullanıcımızın ve en fazla kalan yapboz parçası sayısına ulaşan bir kullanıcımızın ödül kazanacağı yarışmanın sonuçları 01.10.2009 tarihinde kampanya sayfasındaki “Kazananlar” bölümünden ilan edilecektir. Yarışmaya katılan tüm kullanıcılarımıza teşekkür eder, ödül kazanan kullanıcılarımızı da şimdiden tebrik ederiz.
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı katre

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #258 : 01 Ekim 2009, 08:56:01 »
o zaman değerlendirin ;D

Çevrimdışı piranhax

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #259 : 01 Ekim 2009, 21:26:33 »