0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kaç tane puzzle yaptınız arkadaşlar ona göre ugraşcam çok zor çünkü en azından 100 üzeri 50 üzeri falan bişey deyin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmega puzzlesinin 1. parçasının yerimi değişti acaba artık göremiyorum.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurada Mega 1. Parça hiç degişmedi aynı hala.
mega puzzlesinin 1. parçasının yerimi değişti acaba artık göremiyorum.
Ya bende yeni başladım Pixon sayfasındaki ile aksesuarlar sayfasındakini bulamıyorum uyuz oldum.
Ya arkadaşlar bende deli gibi puzzle topluyorum ama herkes uçuk rakamlar yazmış...İnsanın inanası gelmiyor ve morali bozuluyor...Eğer gerçekten bu kadar toplayabilen arkadaş varsa resimlerini koysunlarda bizde pes edelim ve siteyi yavaşlatmayalım en azndan...Ayrıca hedefleri hangi telefon onlarıda yazsınlar dimi ama
ya ben anlamadım gitti...ben mesela giga yı istiyorum...ama megayı yapmadan gigayı yaptırmıyor...dolayısıyla 6 yerine 12 puzzle ım gidiyor...o nasıl olacak???aynı anda hem mega hemde giga ya yapboz tamamlamış olup ikisinede mi katılmış oluyoruz???