Gönderen Konu: Dermokil  (Okunma sayısı 16011 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maniko

• Ziyaretçi
Ynt: dermokil numune........
« Yanıtla #40 : 07 Ekim 2009, 17:52:25 »
dermokilin maskelerinin bir tanesi 3,5 tl zaten 8 tane maskeye bence yine de değer. bildiğiniz kağıt maskeler var ya onlar.

*biraz önce 0212-465-02-04 numaralı iletişim bölümündeki teefonu aradım. sitenizdeki iletişim formu çalışmıyor.numune isteme bölümüne mesaj atıyorum fakat size ulaşmıyor falan dedim.
sistemde problem var dedi haliyle.peki telefondan siz yardımcı olabilir misiniz?dedim
bilgilrimi aldı 8,5 tl olucağını da zannetmiyorum dedi.
ama kargo ücretinide bilmiyor bayan.

en yakın noktamıza yönlendireceğim olmazsa göndeririz numune dedi kendileri.
kargo daha iyi olur falan dedim yine de mümkünse kargo dedim.

ayrıca bu mesajı yazarken tekrar aradım ve noktalarınıza yönlendirdiğinizde orada denemek içinmi yosa numune alabilecekmiyim diye. hayır hayır numune alabileceksiniz.ayrıca cilt bakımı yapan yerlerimize bakıyorum sizi onlara yönlendiricem yakın bir zamanda varsa dedi.

telefonla haber vericek bayan bana paylaşırım sizinle arkadaşlar.

Çevrimdışı merzey

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 07 Ekim 2009, 17:54:08 »
8.5 istediler benden.ben de şaşırdım  ???hatta dedim normal de 3 tl tutuyormuş kargocuya biz birşey yapamayız dediler.
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2009, 17:56:21 Gönderen: merzey »

maniko

• Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : 07 Ekim 2009, 18:03:46 »
zannettiğinden fazla ödemişsin ama dediğim gibi dermokilin tek kullanımlık maskelerinin satış fiyatı 3,5 tl.
hele sana da 8 tane maske. bilmem kaç tane şampuan geldiyse değdiğini düşünüyorum ben. bu arada memnun kaldın mı dermokilden?

Çevrimdışı merzey

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 07 Ekim 2009, 18:08:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
zannettiğinden fazla ödemişsin ama dediğim gibi dermokilin tek kullanımlık maskelerinin satış fiyatı 3,5 tl.
hele sana da 8 tane maske. bilmem kaç tane şampuan geldiyse değdiğini düşünüyorum ben. bu arada memnun kaldın mı dermokilden?

kargo ücreti pahalı olunca ben kabul etmedim.herkes 3 tl falan ödemiş ben niye 8.5 tl ödiyeyim arkadaşım?? çok istesem orjinal ürünü alırım.o fiyata

maniko

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : 07 Ekim 2009, 18:16:28 »
sen de haklısın herkese 3ü görünce sana 8,5.ama ben zaten satın almayı düşündüğüm için bir maskesini 3,5 tl ye bana uygun geldi açıkçası.

Çevrimdışı merzey

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 07 Ekim 2009, 18:18:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sen de haklısın herkese 3ü görünce sana 8,5.ama ben zaten satın almayı düşündüğüm için bir maskesini 3,5 tl ye bana uygun geldi açıkçası.

doğrudur...uygun aslında...  benim için olsada olur olmasa da gerekli bir ürün değil.o yüzden kabul etmedim.

Çevrimdışı kaderim_026

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • biricik oğlum
« Yanıtla #46 : 13 Ekim 2009, 15:55:13 »
bende istedim ama tekrar deneyin diyo hep denıyoruz ama olmuo:(((((
susuyorsam asaletimdendir ya tam sustururm yada kan kustururum..

Çevrimdışı crazyyoung06

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #47 : 13 Ekim 2009, 20:19:31 »
ben denedim ama olmuyor gönderim yok cevap verirseninz sevinirim alan arkadaşlar varsa

maniko

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : 14 Ekim 2009, 17:37:26 »
yine aradım bayan beni aramış ama ulaşamamış sanırım. direk kargo gönderimi yapıcaklarmış. kaç adet olduğunu sorduğumda numunlerden 2şer adet gönderiliceğini söyledi. 8adetede çok şaşırdı ama önceki gönderimlerde olmuş olabilir bilemiyorum dedi. kargo ücretini de hala bilmiyor ama 8 buçuk olamicağını iddia ediyor.

maniko

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : 17 Ekim 2009, 20:22:47 »
dün gelmiş kargom ama evde yoktum gittim aldım. dermokilden 3 tane maske, 3  tane el ve vüct losyonu, 3 tanede şampuan. 3tl kargo ücreti.

gayet uygun bence.

ama form doldurarak olmadı biliyorsunuz. telefonla aramıştım. şirket hattı saolsun sabit hat ücretsiz :D