forumda arattım biten kampanyalarda buldum
yeniden mi başlamış ben mi öyle anladım. yanlış bilgilendirmeyse silinebilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
biten kampanyalara eğer uzunca bir süre konu aktif olmazsa sistem kendi taşıyor.
C. Programın Süresi
Programın ilk dönemi 2 Mayıs 2012’de saat 15:00’da başlar ve 31 Aralık 2012’de saat 23:59’da sona erer ("Program Dönemi"). Sponsor, kendi takdirine bağlı olarak, tüketiciye 1 (bir) ay önceden duyurmak kaydıyla Programın süresini kısaltma, uzatma, programı askıya alma, değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutar. Şifreler, 2 Mayıs 2012’de saat 15:00’dan 27 Eylül 2012’de saat 23:59’a kadar girilebilir ("Toplama Dönemi") ve Katılımcılar, puanlarını Program devam ettiği sürece hediyeye çevirebileceklerdir.

kampanya devam ediyor.ayrıca hediye almayı düşünenler puanlarını biriktirip doğumgününde alsın
rozetler arasında doğum günü rozeti var.rozetin içeriğine baktığınızda şu şekilde bir bilgi var:
Doğum gününde şifre giren kullanıcı istediği bir hediyeyi %30 indirimli sahip olur.
Bende facebook duvarlarinda haftanin sampiyonlari diye gordum.uygulamaya girdim aktif ve kullanicilar bi kac saat once rozet kazanmislar.katilim sartlarinda kampanya bitimi 2012. Saat 5 i gecti isten cikmam lazim:-) aklimda deli sorular acayim dedim konuyu:-)
bu doğumgününü deneyen varmı cidden indirim oluyormu
Not:kullanmadığınız puanlarınızı kola pepsi koduyla takasla alırım.