0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elbette eminim vermesem neden verdim diye yazayım ki?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinelbette eminim vermesem neden verdim diye yazayım ki?Pişti OLdu Baksana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinelbette eminim vermesem neden verdim diye yazayım ki?Pişti OLdu Baksana bu durumda pişti olan sensin ama çünkü ilk mesajı yazan bemim:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOradaki herkes o tecrübede bence.Zaten oradaki 30 40 foto da aynı kişilere ait.Oda ayrı taktikleri Yalnız farketmedikleri olay kurallardaki 2000 dolarlık tazminat kısmı... yarışma kurallarında öyle para cezası vs yok diazem göremedim.5 Yarışmacılar, 5. madde kapsamında yazılı yükümlülüklerine aykırı davrandıklarının tespiti halinde Dacia'nın kanundan ve sözleşmeden doğan tüm hakları saklı kalmak kaydı ile Dacia'ya ilk talebi halinde, herhangi bir mahkeme ve/veya icra organına müracaata gerek olmaksızın, 2.000 USD (ikibin Amerikan Doları) tutarınca cezai şart ödemekle yükümlü olacaklarını kabul beyan ve taahhüt ederlerLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen biraz bakındım orayada
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOradaki herkes o tecrübede bence.Zaten oradaki 30 40 foto da aynı kişilere ait.Oda ayrı taktikleri Yalnız farketmedikleri olay kurallardaki 2000 dolarlık tazminat kısmı... yarışma kurallarında öyle para cezası vs yok diazem göremedim
Oradaki herkes o tecrübede bence.Zaten oradaki 30 40 foto da aynı kişilere ait.Oda ayrı taktikleri Yalnız farketmedikleri olay kurallardaki 2000 dolarlık tazminat kısmı...