Gönderen Konu: benim paşamın ilk adımları  (Okunma sayısı 6743 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

medilayn

• Ziyaretçi
Ynt: benim paşamın ilk adımları
« Yanıtla #20 : 06 Eylül 2009, 03:18:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
dun 13 aylık olduk cok yaramaz cokkk
maşallah canım
günden güne daha da yaramazlaşıcak erkek bebekler daha fena oluyor
benimki o zamanlarda çekmecelerin üstündeydi ve bu 2-3 katına kadar çıkıyordu düşün
çok dikkat edilmesi gereken zamandalar ev kazaları çok oluyor tam dengesini sağlayamayabilir enes çok kafa üstü gitmiştir  ;D allahtan birşey olmadı.Allah bağışlasın çokda güzel fıstık fıstık  :-*

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 06 Eylül 2009, 03:27:32 »
benimki şimdiden böyle sonrasını düşünemiyorum benimkide heryere basşını cok vuruyor zamane cocukları hep yaramaz napalım saglıkları yerinde olsunda canlarına zeval gelmesin razıyız artık

Çevrimdışı tılsım

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 06 Eylül 2009, 03:28:57 »
medii oğluşun çook tatlı gerçekten Allah nazarlardan korusun  öp benim yerime  enes'i   :-* :-*

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 06 Eylül 2009, 03:33:17 »
benimki şimdiden böyle sonrasını düşünemiyorum benimkide heryere basşını cok vuruyor zamane cocukları hep yaramaz napalım saglıkları yerinde olsunda canlarına zeval gelmesin razıyız artık
evet canım kim der ki bir kere düşmedi inanmıcaksın benim oğlum çok yaramaz ama hiç kızmadım karışmadım bebekliğini yapıyor usluca oturamaz büyük adam gibi şüphe edersin cocukluğunu yapacak karıştırsın kırsın boşver  ;D
benim videolar var görsen sen nasıl karalıyor çiziyor kopartıyor elektronik eşyam kalmadı hepsini kırdı  2 tlf değiştirdik
ama feda olsun nilcim değil mi boşver gelen mala gelsin  :)

medii oğluşun çook tatlı gerçekten Allah nazarlardan korusun  öp benim yerime  enes'i   :-* :-*
sağol teyzesi kayra abisi gibi yakışıklı olcak anlaşılan desene benim de işim zor  :o
yolda çok dikkat çekiyor baybay yapıyor öpücük atııyor kızlar gelip öpüyor seviyor ilgilyi
erkek çocuk bir mana da evde kalmaz diyorum ama  ;D
ay yaaa neler yazıyorum gece gece okuyorum bir yandan yazıdklarmı neyse göndere basıyorum iyice karıştı

Çevrimdışı tılsım

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 06 Eylül 2009, 03:36:55 »
evet canım kim der ki bir kere düşmedi inanmıcaksın benim oğlum çok yaramaz ama hiç kızmadım karışmadım bebekliğini yapıyor usluca oturamaz büyük adam gibi şüphe edersin cocukluğunu yapacak karıştırsın kırsın boşver  ;D
benim videolar var görsen sen nasıl karalıyor çiziyor kopartıyor elektronik eşyam kalmadı hepsini kırdı  2 tlf değiştirdik
ama feda olsun nilcim değil mi boşver gelen mala gelsin  :)

sağol teyzesi kayra abisi gibi yakışıklı olcak anlaşılan desene benim de işim zor  :o
yolda çok dikkat çekiyor baybay yapıyor öpücük atııyor kızlar gelip öpüyor seviyor ilgilyi
erkek çocuk bir mana da evde kalmaz diyorum ama  ;D
ay yaaa neler yazıyorum gece gece okuyorum bir yandan yazıdklarmı neyse göndere basıyorum iyice karıştı
:D :D :D :D :D

caglarcosgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 06 Eylül 2009, 16:07:53 »
Allah bağışlasın. Saçlarını kesmeyin  :)