Gönderen Konu: Bana yolladan çık şık dekoratif bir lamba  (Okunma sayısı 3264 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fostage

• Ziyaretçi
Ynt: Bana yolladan çık şık dekoratif bir lamba
« Yanıtla #10 : 07 Eylül 2009, 10:53:14 »
44 tıkım var  :D

Çevrimdışı IneverdownJ

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #11 : 08 Eylül 2009, 08:47:26 »
Merhaba arkadaşlar ben bu siteyi yeni tanıyorum da.Heralde her tıkta bilet gibi bir şey veriyo  :).Peki kaç dk yada saatte bir tıklayabiliyoruz buna  ???
Yakında bir şeyler kazanacağım inşallah :)

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 08 Eylül 2009, 09:07:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Merhaba arkadaşlar ben bu siteyi yeni tanıyorum da.Heralde her tıkta bilet gibi bir şey veriyo  :).Peki kaç dk yada saatte bir tıklayabiliyoruz buna  ???

Ana sayfada göreceğiniz ürünün hemen altında "banayolla" butonu vardır. Üye girişi yaptığınızda bu buton aktif hale gelecektir. Her ürün için o ürüne özel tıklama periyotları belirlenmiştir. Örneğin bazı ürünler için 15 dakikada bir kez tıklayabilirken bazı ürünlere tekrar tıklayabilmek için yarım saat, bazı ürünler için ise bir saat beklemeniz gerekebilir. Her tıklayışınızda talep listesine eklenirsiniz. Bu şekilde tüm kullanıcılar tıklama sırasına göre talep listesine eklenir. Her ürün sistemin düzenlediği, belirli bir talep sayısı için açıktır. Önceden belirlenmiş talep sınırına ulaştığında ürün kapanacaktır ve yine daha önceden belirlenmiş sıradaki kişiye ürün hediye edilecektir.
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...

Çevrimdışı IneverdownJ

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 08 Eylül 2009, 09:55:46 »

Ana sayfada göreceğiniz ürünün hemen altında "banayolla" butonu vardır. Üye girişi yaptığınızda bu buton aktif hale gelecektir. Her ürün için o ürüne özel tıklama periyotları belirlenmiştir. Örneğin bazı ürünler için 15 dakikada bir kez tıklayabilirken bazı ürünlere tekrar tıklayabilmek için yarım saat, bazı ürünler için ise bir saat beklemeniz gerekebilir. Her tıklayışınızda talep listesine eklenirsiniz. Bu şekilde tüm kullanıcılar tıklama sırasına göre talep listesine eklenir. Her ürün sistemin düzenlediği, belirli bir talep sayısı için açıktır. Önceden belirlenmiş talep sınırına ulaştığında ürün kapanacaktır ve yine daha önceden belirlenmiş sıradaki kişiye ürün hediye edilecektir.

Teşekkürler hocam, değişik bir site.Ama şansımı deniyorum.Bunda 15 dk da bir alıyorum.Bakalım nereye kadar  :D
Yakında bir şeyler kazanacağım inşallah :)

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #14 : 09 Eylül 2009, 08:27:17 »
arkadaşlar ben üye olamıyorum.
çok uğraştım böyle bir işaret çıkıyor ve sitede gezinmemi engelliyor nedir bu?
bilgisi olan söylermi bana

üzerindede Sorry! This page doesn't support Internet Explorer 6.

If you'd like to read our content please upgrade your browser.yazıyor

fostage

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 09 Eylül 2009, 09:18:59 »
Internet explorer6 o sayfayı desteklemiyor explorer versiyonun yükseltin yada  mozilla firefox tarayıcıyı indirin .
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2009, 09:20:36 Gönderen: fosqate »

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 09 Eylül 2009, 11:12:43 »
Merhaba arkadaşlar ben bu siteyi yeni tanıyorum da.Heralde her tıkta bilet gibi bir şey veriyo  :).Peki kaç dk yada saatte bir tıklayabiliyoruz buna  ???

[/color] nedemek oluyor anlayamadım yani cokda fazla tıklarsak sansımız olmucakmı anlayamadım

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 09 Eylül 2009, 11:20:04 »
şöyle oluyor nilcim, her ürün için bir tıklama sayısı belirleniyor, örneğin 8000. 8000kere tıklandıktan sonra o ürün kaldırılıyor ve kazanan açıklanıyor. kazanan şu şekilde belirleniyor. belirlenen tıklama sayısının yarısındaki sayı ne ise o sırada tıklayan kişi kazanıyor. yani 8000 tıklamalık bir ürünü 4000.sırada tıklayan kişi kazanıyor. tıklama sayısının bir önemi yok yani, önemli olan doğru zamanda tıklamak :)

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 09 Eylül 2009, 11:47:51 »
şöyle oluyor nilcim, her ürün için bir tıklama sayısı belirleniyor, örneğin 8000. 8000kere tıklandıktan sonra o ürün kaldırılıyor ve kazanan açıklanıyor. kazanan şu şekilde belirleniyor. belirlenen tıklama sayısının yarısındaki sayı ne ise o sırada tıklayan kişi kazanıyor. yani 8000 tıklamalık bir ürünü 4000.sırada tıklayan kişi kazanıyor. tıklama sayısının bir önemi yok yani, önemli olan doğru zamanda tıklamak :)
tsk sansperisi dedigin iyi oldu bende surekli tıklıyordum en fazla tıklayanın sansı daha yuksek olur diye ozaman dedigin gibi sansımız cok cok zor be nerden oyle gelcekde cıkcak bize ;D