Gönderen Konu: Schengen vizesi nasıl alabilirim  (Okunma sayısı 3417 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
Ynt: Schengen vizesi nasıl alabilirim
« Yanıtla #10 : 25 Temmuz 2013, 16:52:23 »
İlgili konsolosluk sadece aracı kurum kabul ediyorsa zaten bireysel başvuru olmuyor mecbur aracı sizin adınıza başvuru yapacak.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 25 Temmuz 2013, 17:00:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İlgili konsolosluk sadece aracı kurum kabul ediyorsa zaten bireysel başvuru olmuyor mecbur aracı sizin adınıza başvuru yapacak.

Evet Örneğin ben gezime ispanyadan başlıycam, Schengen vizesi almak için onlarında farklı bir şirketi var ama bireysel başvuru kabul etmiyoruz diye birşey demediler.
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 25 Temmuz 2013, 17:07:46 »
aracı kurum da zaten konsoloslugun resmi aracı kurumu yani...

banka gibi numara alıyorsun evraklarını veriyorsun çıkıyorsun. sonra sana 3-4-5 (belki daha kısa )gün sonraya gün veriyorlar gene gidiyorsun numara alıyorsun pasaportunu veriyorlar
kolaylaşmış

Çevrimdışı meyosh

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 01 Ağustos 2013, 19:56:25 »

Evet Örneğin ben gezime ispanyadan başlıycam, Schengen vizesi almak için onlarında farklı bir şirketi var ama bireysel başvuru kabul etmiyoruz diye birşey demediler.

Tur sirketi de yapsa kendin de yapsan o evraklari toplayacaksin ne de olsa. Konsoloslugun belirttigi araci kurumun sitesinden randevu gunu alip evraklari teslim edeceksin. Bana kendin basvuru daha mantikli geliyor, tabi siz bilirsiniz yine de;) biz amerikaya bile kendimiz doldurup aldik. Simdiden iyi eglenceler

Çevrimdışı meyosh

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #14 : 16 Ağustos 2013, 22:39:29 »
Bayram sonrası başvuru yapmayı düşünüyorum.Umarım red yemem.Birde bilginiz var mı bilmiyorum ama seyahat sağlık sigortasının ne zaman yapılması gerekiyor ? (Vize teminatlı yaptırın diyorlar.)
30000 euro teminatli schengen seyahat vizesi sigortasi almaniz gerekli, seyahatinizin baslangic ve ve bitis tarihlerine gore alin,1 haftalik sigorta 40-50 tl civari tutar diye tahmin ediyorum, butun bankalardan alinabilir diye biliyorum,
Basvurunuz ne asamada, nasil basvurmaya karar verdiniz?

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 27 Eylül 2013, 15:16:11 »
Bayram sonrası başvuru yapmayı düşünüyorum.Umarım red yemem.Birde bilginiz var mı bilmiyorum ama seyahat sağlık sigortasının ne zaman yapılması gerekiyor ? (Vize teminatlı yaptırın diyorlar.)
30000 euro teminatli schengen seyahat vizesi sigortasi almaniz gerekli, seyahatinizin baslangic ve ve bitis tarihlerine gore alin,1 haftalik sigorta 40-50 tl civari tutar diye tahmin ediyorum, butun bankalardan alinabilir diye biliyorum,
Basvurunuz ne asamada, nasil basvurmaya karar verdiniz?
Teşekkürler evet başvurumu yaptım bugünde sonuç çıktı. Vize vermişler ama 20.09.2013   20.12.2013  ayrıca bir yerde 30 yazıyor bunu anlamadım
Gayret değil, Niyet önemli.