Gönderen Konu: AVON formu dolduran herkese maskara hediye  (Okunma sayısı 19922 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
Ynt: AVON formu dolduran herkese maskara hediye
« Yanıtla #50 : 25 Ekim 2013, 16:38:36 »
bizim iş yerine de geldi bir sürü. hepsi farklı isim ama adres ve tel aynıydı aldık biz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 26 Ekim 2013, 13:43:52 »
face'den alıntı;
Avon Nilgun Özdamar Gönderim listesiyle ilgili teknik bir aksaklık olduğundan dolayı isim listelerinde sorun yaşanmaktadır. Ürünleriniz kargo tarafından teslim edilmediyse Avon'a geri dönecektir ve sistem tarafından incelenip doğrulanmış isimlere tekrar gönderilecektir.
13 saat önce

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 26 Ekim 2013, 14:00:30 »
dün yurtiçi kargodan aradılar

telefon adres benim isim alakasız bişiydi
tersledim adamı , bu muydu acaba ?

nasıl karıştırabiliyorlar isim adresi hayret bişi ya

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 26 Ekim 2013, 14:16:57 »
face'den alıntı;
Avon Nilgun Özdamar Gönderim listesiyle ilgili teknik bir aksaklık olduğundan dolayı isim listelerinde sorun yaşanmaktadır. Ürünleriniz kargo tarafından teslim edilmediyse Avon'a geri dönecektir ve sistem tarafından incelenip doğrulanmış isimlere tekrar gönderilecektir.
13 saat önce

adresler doğru isim yanlış nasıl düzelteceklerki başkası benim adıma aldıysa ne olacak ????

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 26 Ekim 2013, 14:22:38 »
face'den alıntı;
13 saat önce

adresler doğru isim yanlış nasıl düzelteceklerki başkası benim adıma aldıysa ne olacak ????
kargocu eğer başka kişiye verdiyse ne yazık ki maskarayı alamıyacaksın üzgünüm...
dün benim kargocuyu gördüm konuştum abi dedi senin ve eşinin maskarasını hemen geri gönderdim bende iyi yapmışsın dedim ne de olsa adamlar benim adımı adresimi ezbere biliyorlar adamlarla kanka olduk :)
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2013, 14:23:54 Gönderen: efem-35 »

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
« Yanıtla #55 : 26 Ekim 2013, 15:03:17 »
kargoyu aradım adresten sorgulatmak icin benim adıma yokmuş bugün senin adrese hic kargo yok abla dedi avondan bikactane var ama onlar bile isimleri yanlış dedi sonra yurtici ile kargo geldi başka bir yerden hangisine inanayım şaşırdım avona yazıcam simdi cok ilgileneceklerini sanmıyorum ama neyse şansım denim bi

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #56 : 26 Ekim 2013, 15:11:43 »
bana bugün 2 tane geldi biri benim adıma diğerinin adres benim isim aslı üstün :)
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 26 Ekim 2013, 17:18:31 »
face'den alıntı;
13 saat önce

kargocu eğer başka kişiye verdiyse ne yazık ki maskarayı alamıyacaksın üzgünüm...
dün benim kargocuyu gördüm konuştum abi dedi senin ve eşinin maskarasını hemen geri gönderdim bende iyi yapmışsın dedim ne de olsa adamlar benim adımı adresimi ezbere biliyorlar adamlarla kanka olduk :)

Yaniiii öyle görünüyor kampanyayı çok önemsememiştim zaten kargocu beni de biliyo ailemden çeşitli adlara kargı gelio hep sorma gereği duydu sanırım :))) sağlık olsun artık geldi geldi gelmedi sorum değil

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #58 : 26 Ekim 2013, 18:23:15 »
ebru aydin canan eryilmaz seda kalkan... rimelleriniz geldi adres benim almadim yine de anneme ve babama yaptiklarmi aldm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 26 Ekim 2013, 18:29:42 »
adres ve telefon benimdi..ben bebekle ilgilenirken gelmiş eşimde direk almış ama isim farklı.herkese yanlış göndermişler anlaşılan
izgim