0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben mail atmıştım bana hiç gelmedi diye şöyle bir geri dönüş yapılmışSayın Kılınç,Kuruluşumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.Sistemimizde karşılaştığımız isim benzerliklerinden dolayı başvuru formunu doldururken yazdığınız telefon numaranızı ve teslimat adres bilginizi bizimle paylaşmanızı rica ederiz. Başvuru formunu eksiksiz olarak dolduran tüm müşüterilerimize hediye ürünleri gönderilecektir.İsim karışıklığı yaşanan gönderiler için yaklaşık bir hafta içerisinde tekrar gönderi düzenlenmesi planlanmaktadır.Bilginize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla,Avon Kozmetik Ürünlerihangi mail adresine gönderdiniz ?
ben mail atmıştım bana hiç gelmedi diye şöyle bir geri dönüş yapılmışSayın Kılınç,Kuruluşumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.Sistemimizde karşılaştığımız isim benzerliklerinden dolayı başvuru formunu doldururken yazdığınız telefon numaranızı ve teslimat adres bilginizi bizimle paylaşmanızı rica ederiz. Başvuru formunu eksiksiz olarak dolduran tüm müşüterilerimize hediye ürünleri gönderilecektir.İsim karışıklığı yaşanan gönderiler için yaklaşık bir hafta içerisinde tekrar gönderi düzenlenmesi planlanmaktadır.Bilginize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla,Avon Kozmetik Ürünleri
gwnel kursuye yazdigim yaziyi okuyun bence hersey hallolacakmis
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingwnel kursuye yazdigim yaziyi okuyun bence hersey hallolacakmispeki bizimkileri aldılarsa ve geri dönmesse kargo nasıl olucak bize yollanmıcakmı [/quotbenim de o konuda kafam karışık..zannetmiyorum uğraşmazlar
bizim gelmeyen maskaraların reklamı başladı TV de.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizim gelmeyen maskaraların reklamı başladı TV de.esk e kargolar gelince bana haber verir misiniz?