Gönderen Konu: Yumuk Yumuk  (Okunma sayısı 2586 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kapito

• Usta Kampanyacı
Yumuk Yumuk
« : 09 Ekim 2013, 22:23:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

HEDİYE ÜRÜN DUYURUSU !

AŞAĞIDAKİ EV TİPİ SALINCAKTAN 10 KİŞİYE HEDİYE VERİLECEKTİR
( TADELLE REKLAMINDA KULLANILAN SALINCAK )
HEDİYE SADECE SALINCAKTIR.
ÜRÜNÜ SATIN ALMAK İSTEYENLER İÇİN 3 ADET SABUN HEDİYESİ OLACAKTIR.

AKTİVİTENİN KOŞULLARI AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR :

1-YUMUKYUMUK FACEBOOK SAYFASINI BEĞENMEK.

2-PAYLAŞMIŞ OLDUĞUMUZ HEDİYE ÜRÜNÜ BEĞENİP, HERKESE AÇIK BİR ŞEKİLDE " EN AZ 3 GÜN ÜST ÜSTE " PAYLAŞMAK. BU SEFER DAHA FAZLA YAPILAN PAYLAŞIM ÇEKİLİŞTE KAZANMA ŞANSINI ARTTIRACAKTIR.
(HER PAYLAŞIM 1 ÇEKİLİŞ HAKKI GİBİ DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ )
( KENDİ ZAMAN TÜLENİZDEKİ AYARLARI YAPINIZ, DUVARINIZDA BU SEFER PAYLAŞIMLARI GÖREBİLMELİYİZ. ÇÜNKÜ, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ÜYELİK ZORUNLULUĞUNU KALDIRDIK.)

3- KİMSEDEN BEĞENDİM PAYLAŞTIM YORUMU İSTEMİYORUZ !
YORUM KISMINA SADECE VE SADECE
" MERHABA Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin " YAZMANIZI RİCA EDİYORUZ.

4- SAYFALARINDA BAŞKALARININ DÜZENLEMİŞ OLDUĞU YARIŞMA ADI ALTINDA DÜZENLENEN PAYLAŞIMLAR OLANLAR KATILMAZLAR. ANCAK, BU İŞİN MERAKLILARI VAR İSE SAYGIYLA KARŞILAYARAK 3 GÜN BOYUNCA BİZİM PAYLAŞIMIMIZDAN BAŞKA PAYLAŞIM YAPMAMALARINI RİCA EDİYORUZ. YOKSA HEDİYE ÇEKİLİŞİNE KATILAMAYACAKLARDIR.

5- AKTİVİTE 3 GÜN SÜRECEK ( ÇARŞAMBA,PERŞEMBE,CUMA )OLUP BU SÜRE BOYUNCA MİNİMUM 10.000 PAYLAŞIM BEKLİYORUZ. 10.000 PAYLAŞIM OLMAMASI DURUMUNDA BİR SONRAKİ GÜNE YUKARIDAKİ KOŞULLAR DEVAM EDEREK 9000 PAYLAŞIM BEKLENECEKTİR. 9000 PAYLAŞIM OLMAMASI DURUMUNDA, DEVREDEN GÜN 8000 PAYLAŞIM BEKLENECEKTİR VE PAZAR GÜNÜ SON BULACAKTIR.

6- ÇEKİLİŞİ TAKİPÇİLERİMİZİN KATKILARI İLE YAPMAYI PLANLIYORUZ. YÖNTEM BEĞENİLİR VE TUTARSA BUNDAN SONRA ÇEKİLİŞLERİ DE TAKİPÇİLERİMİZ İLE BİRLİKTE YAPACAĞIZ.

SONUÇ : BİRDEN ÇOK PAYLAŞIM YAPANIN ŞANSI ARTAR. ÜST LİMİT YOK. ALT LİMİT 3 DEĞİŞİK GÜN 1 PAYLAŞIM.

PAYLAŞIMLARI YAPARKEN ARKADAŞLARINIZIN DUVARINA EKLEYEBİLİRSİNİZ. BİZCE BİR SAKINCASI YOK AMA YUMUKYUMUK FACEBOOK SAYFASI ÜZERİNDEN PAYLAŞIP ARKADAŞINIZI/ARKADAŞLARINIZI SEÇERSENİZ PAYLAŞIM SAYINIZ ARTAR.

"Bilim adamları ve uzman aile koçlarının denetiminde yapılan bir araştırma sonucunda çocukların öz güven ve cesarete %100 katkı sağladığı görülen salıncak bütün yeni gelişen çocukların sahip olması gereken bir araç. Sizin denetimizde olmadan %100 güvenli olan Svava Bebek Salıncağa inerek kendileri için çaba göstermeye başladığı görülmüştür. Yani bunun anlamı korkularından arınan çocuk öz güven sahibi ve cesaretli bir çocuk olarak gelişimini sürdürüyor."

ÜRÜNÜ İNCELEMEK YADA SATIN ALMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ ZİYARET EDİNİZ :

Bebek Salıncağı ( TADELLE REKLAMINDA KULLANILAN SALINCAK )

''Ve bir gün, herkes hak ettiğini bulur.''

Çevrimdışı imgee

• Usta Kampanyacı
  • Olmuyorsa zorlama..
Ynt: Yumuk Yumuk
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2013, 15:55:58 »
bunun sonucunu bulamıyorum bittimi acaba :(

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2013, 14:02:03 »
bunun sonucunu bulamıyorum bittimi acaba :(

Ben de bulamadım  :-\

Çevrimdışı ERMAN29

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2013, 13:53:39 »
sitede açıkladılar demekki kaldırmışlar..