0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar site çok dandik millet birbiribinin üyelik bilgilerini görüp değiştirebiliyo kendini zeki zanneden bi *** de benim üyeliğimi çaldığını zannediyo şifresini falan değiştirmiş ama mail adresi değiştirilemiyo ne yazıkki onun için üye olurken düzgün bi maille üye olun ve arasıra bilgilerinizi takip edin...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar site çok dandik millet birbiribinin üyelik bilgilerini görüp değiştirebiliyo kendini zeki zanneden bi *** de benim üyeliğimi çaldığını zannediyo şifresini falan değiştirmiş ama mail adresi değiştirilemiyo ne yazıkki onun için üye olurken düzgün bi maille üye olun ve arasıra bilgilerinizi takip edin...şifreni tekrar değişemiyonmu.
ya oynayamıyorum sürekli üye girişi bölümü cıkıyor giriyorum tekrar cıkıyor off
@eagle20. evet yazı arkası ağaçlarından ben de mağdurum :sbirde şişeli sütlü oyunu oynayamıyorum sağ-sol-alt ne bassam X oluyor.doğru yada yanlış bassamda X çıkıyor yanlış diyor :s
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@eagle20. evet yazı arkası ağaçlarından ben de mağdurum :sbirde şişeli sütlü oyunu oynayamıyorum sağ-sol-alt ne bassam X oluyor.doğru yada yanlış bassamda X çıkıyor yanlış diyor :sSüt şişesinde 3 tane kart çıkıyor ya önce en çok olan için ok tuşuna basacaksın, sonra 2. en çok olana, en son az olana bas. O zaman yeni kartlar gelecek ve puan almış oluyorsun. Anlatabilmişimdir umarım