Gönderen Konu: Pınar Kido Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 61680 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LeadRi61

• Usta Kampanyacı
Ynt: Pınar Kido Ödüllü Oyun
« Yanıtla #50 : 02 Eylül 2009, 21:59:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar site çok dandik millet birbiribinin üyelik bilgilerini görüp değiştirebiliyo kendini zeki zanneden bi *** de benim üyeliğimi çaldığını zannediyo şifresini falan değiştirmiş ama mail adresi değiştirilemiyo ne yazıkki onun için üye olurken düzgün bi maille üye olun ve arasıra bilgilerinizi takip edin...

şifreni tekrar değişemiyonmu.

Çevrimdışı dasilva13

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #51 : 02 Eylül 2009, 22:35:19 »
arkadaşlar site çok dandik millet birbiribinin üyelik bilgilerini görüp değiştirebiliyo kendini zeki zanneden bi *** de benim üyeliğimi çaldığını zannediyo şifresini falan değiştirmiş ama mail adresi değiştirilemiyo ne yazıkki onun için üye olurken düzgün bi maille üye olun ve arasıra bilgilerinizi takip edin...

şifreni tekrar değişemiyonmu.
değiştirebiliyorum ama zor oluyo ayrıca habire şifre ve bilgi güncellemekten bıktım...

Çevrimdışı ewalove

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #52 : 02 Eylül 2009, 22:42:27 »
ya oynayamıyorum sürekli üye girişi bölümü cıkıyor giriyorum tekrar cıkıyor off ;D

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 03 Eylül 2009, 00:50:08 »
ya oynayamıyorum sürekli üye girişi bölümü cıkıyor giriyorum tekrar cıkıyor off ;D
ben de üye girişi bölümü çıkmıyor. oyuna bir defa girdim sürekli kendisi açılıyor ...
ayrıca liderler şu pirhana kıstırmacayı nasıl yapıyonuz yaaaaa  :-\  :-\  ben mi çok sabırsızım doğru düzgün yapamıyorum  ;D  ;D
Ayrıca bataklıktan kaçış bölümünde yazının arkasına gelen ağaçlara da tıklanmıyor sürekli bir yerde takılıp çıkmak zorunda kalıyorum  >:(  >:(

Çevrimdışı self_control

• Usta Kampanyacı
  • tamda avatar altı :Pp
« Yanıtla #54 : 03 Eylül 2009, 02:17:35 »
@eagle20. evet yazı arkası ağaçlarından ben de mağdurum :s

birde şişeli sütlü oyunu oynayamıyorum sağ-sol-alt ne bassam X oluyor.doğru yada yanlış bassamda X çıkıyor yanlış diyor :s

GS FAN CLUB

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 03 Eylül 2009, 02:51:03 »

birde şişeli sütlü oyunu oynayamıyorum sağ-sol-alt ne bassam X oluyor.doğru yada yanlış bassamda X çıkıyor yanlış diyor :s

Süt şişesinde 3 tane kart çıkıyor ya önce en çok olan için ok tuşuna basacaksın, sonra 2. en çok olana, en son az olana bas. O zaman yeni kartlar gelecek ve puan almış oluyorsun. Anlatabilmişimdir umarım :)
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 03 Eylül 2009, 02:52:55 »
Eagle yukarda üye paneli var, ona bas, bilgilerine bak. Senin bilgilerinse sorun yok, tanıyor kullanıcıyı sistem :)
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı self_control

• Usta Kampanyacı
  • tamda avatar altı :Pp
« Yanıtla #57 : 03 Eylül 2009, 03:01:01 »

Süt şişesinde 3 tane kart çıkıyor ya önce en çok olan için ok tuşuna basacaksın, sonra 2. en çok olana, en son az olana bas. O zaman yeni kartlar gelecek ve puan almış oluyorsun. Anlatabilmişimdir umarım :)

anlatım gayet açık.teşekkürler.

fakat sanırım bir sorun var.çünkü daha ilk basışımda yanlış olduğunu belirtiyor :S

GS FAN CLUB

Çevrimdışı kartal72

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #58 : 03 Eylül 2009, 13:34:57 »
sürekli başka üyelikler çıkıyor karşıma kendi bilgilerimle giriş yapamıyorum yeni şifre istiyorum başkalarının bilgilerini gönderiyorlar mail yazdım ama dönen olmadı sorun yaşayan arkadaşlar sizde mail gönderirmisiniz belki o zaman ilgilenen birileri olur

caglarcosgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : 03 Eylül 2009, 13:44:32 »
benim puanlarım kaydedilmiyor yav :S her oyun bittiğinde üye ol diyor.giriş yaptığımı görmüyor :S