0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsitedeki açıklar giderildiyse bu hafta da oynarım.bilgisi olan var mı acaba!!maalesef aynen devam site üyelerini siliceğine kendi kusurlarını kapayamıyolar.yapıcak bişey yok.daha da olsa oynamam zaten üyeliğim silinmiş bu arada archancanı da tebrik ederim axeden sonra burdada nevaleyi götürmüş.helal olsun.ben de alabilirdim ama hile yapanları görünce xxxxx öğrendim.lanet olası program
sitedeki açıklar giderildiyse bu hafta da oynarım.bilgisi olan var mı acaba!!
aynen öyle 942000li puanlar da hilesiz gibi durmuyo pek saatleri vermek lazım o puanı yapabilmek için
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsitedeki açıklar giderildiyse bu hafta da oynarım.bilgisi olan var mı acaba!!maalesef aynen devam site üyelerini siliceğine kendi kusurlarını kapayamıyolar.yapıcak bişey yok.daha da olsa oynamam zaten üyeliğim silinmiş bu arada archancanı da tebrik ederim axeden sonra burdada nevaleyi götürmüş.helal olsun.ben de alabilirdim ama hile yapanları görünce chat engine kullanmayı öğrendim.lanet olası program yahu toplu oyun ve kıstırmacalı önceden de oynadığım ve sevdiğim oyunlardan ama açıkacası içimden oynamak gelmiyor. bütün hafta uraşıp puan yapıcam sonra biri hile ile gelip üstüne geçecek.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsitedeki açıklar giderildiyse bu hafta da oynarım.bilgisi olan var mı acaba!!maalesef aynen devam site üyelerini siliceğine kendi kusurlarını kapayamıyolar.yapıcak bişey yok.daha da olsa oynamam zaten üyeliğim silinmiş bu arada archancanı da tebrik ederim axeden sonra burdada nevaleyi götürmüş.helal olsun.ben de alabilirdim ama hile yapanları görünce chat engine kullanmayı öğrendim.lanet olası program
bu arada archancanı da tebrik ederim axeden sonra burdada nevaleyi götürmüş.helal olsun.ben de alabilirdim ama hile yapanları görünce chat xxxxxx kullanmayı öğrendim.lanet olası program
Ohohohoh forum forumluktan cıktı masallah hıle progarmı paylasanamı ararsınız hıle ıle kazandım haha dıyenımı ....hergunhıle.com olsun barı sıtenın adı bundan sonra
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOhohohoh forum forumluktan cıktı masallah hıle progarmı paylasanamı ararsınız hıle ıle kazandım haha dıyenımı ....hergunhıle.com olsun barı sıtenın adı bundan sonra yazdığın mesajın hiç bir anlamı yok. dürüst bir şekilde neyin nasıl olduğunu paylaşıyoruz.