Gönderen Konu: Pınar Kido Ödüllü Oyun  (Okunma sayısı 61557 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı brcnhr

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Pınar Kido Ödüllü Oyun
« Yanıtla #140 : 05 Eylül 2009, 01:16:38 »
arkadaşım ben puanları sureklı takıp edıyorum ve not alıyorum,pek geliştirilmiş bır puan değil uzgunum,
senın umurunda olup olmamasıda benım umurumda değil,ama ltf emeğe saygı ...

Çevrimdışı dasilva13

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #141 : 05 Eylül 2009, 01:17:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşım ben puanları sureklı takıp edıyorum ve not alıyorum,pek geliştirilmiş bır puan değil uzgunum,
senın umurunda olup olmamasıda benım umurumda değil,ama ltf emeğe saygı ...

emeğe saygı derken... sen 11den sahura kadar oyunun başında oturdunmu???

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #142 : 05 Eylül 2009, 01:19:18 »
Arkadaşlar burası yanıltma yada teşhir etme yeri değil.Bu tartışmaların sonu hep belli.Kimin ne yapigini herkes biliyordur zaten.Kimse kendini aklama yada sen benden daha iyi  hile yaptin vs yada kesin emin olmadığımız bir durumdan dolayı suçlama yoluna gitmesin.Bu konuda forumumuzdaki daha önceki yaşanmışlıklardan dolayı biraz dikkatli olalım.Ayrıca bu konuda yaptirim uygulanır herkesin bilgisine..

Ayrıca burası zaten ne aklanma ne suçlanma nede suçlama yeridir...
« Son Düzenleme: 05 Eylül 2009, 01:22:59 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı brcnhr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #143 : 05 Eylül 2009, 01:24:04 »
diyecek birşey yok umarım pınar duzeltır bu açıklarını...

Çevrimdışı eagle20

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #144 : 05 Eylül 2009, 01:25:04 »
Arkadaşlar şimdi kimin hile yapıp yapmadığını tartatışmayalım yoksa yine konu Kilitlenicek biliyorsunuz :-\
Ben sadece sitenin bunu görüp düzeltmesi için yaptım  ;)
kimin hile yapıp yapmadığı puanlara bakarak belli oluyor ayrıca   ;D
zaten site biliyorsunuz çok dandik di ilk zamanlar herkes birbirinin kimlik bilgilerine girebiliyordu  >:(  
Ben hiç hilesiz oynamaya başladım 275.000 puanlara geldim sonra bir baktım puanlar fırlamış son gün olduğundan bende bıraktım oynamayı tepkimi dile getirmek için Pınar a mail attım ve de  hile_yapmayın diye kullanıcı adı açıp bunu göstermek istedim  ;)
Ben bile hile yapabiliyorsam bu oyunda bu oyun oynanmaz  :D  :D  :D

Çevrimdışı dasilva13

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #145 : 05 Eylül 2009, 01:25:21 »
Arkadaşlar burası yanıltma yada teşhir etme yeri değil.Bu tartışmaların sonu hep belli.Kimin ne yapigini herkes biliyordur zaten.Kimse kednini aklama yada sen benden daha iyi  hile yaptin vs yada kesin emin olmadığımız bir durumdan dolayı suçlama yoluna gitmesin.Bu konuda forumumuzdaki daha önceki yaşanmışlıklardan dolayı biraz dikkatli olalım.Ayrıca bu konuda yaptirim uygulanır herkesin bilgisine..

katılıyorum moda herşey belli zaten kimisi emek harcıyo kimisi başka bi gözden bakıyo kimisi hile yapıyo.uzatmaya gerek yok ama benim istediğim bu üyelik eagle ınsa nası hile yaptığını öğrenmek.sonuçta bu tür oyunlar sürekli hile.axe vardı mesela şuan biriatlasinartik var bunun gibi.siteler değişmediğine göre hile yapmayı öğrenmeliyiz.

caglarcosgun

• Ziyaretçi
« Yanıtla #146 : 05 Eylül 2009, 01:31:54 »
Arkadaşlar burası yanıltma yada teşhir etme yeri değil.Bu tartışmaların sonu hep belli.Kimin ne yapigini herkes biliyordur zaten.Kimse kednini aklama yada sen benden daha iyi  hile yaptin vs yada kesin emin olmadığımız bir durumdan dolayı suçlama yoluna gitmesin.Bu konuda forumumuzdaki daha önceki yaşanmışlıklardan dolayı biraz dikkatli olalım.Ayrıca bu konuda yaptirim uygulanır herkesin bilgisine..

katılıyorum moda herşey belli zaten kimisi emek harcıyo kimisi başka bi gözden bakıyo kimisi hile yapıyo.uzatmaya gerek yok ama benim istediğim bu üyelik eagle ınsa nası hile yaptığını öğrenmek.sonuçta bu tür oyunlar sürekli hile.axe vardı mesela şuan biriatlasinartik var bunun gibi.siteler değişmediğine göre hile yapmayı öğrenmeliyiz.

yada hile yapmamayı öğrenmeliyiz.illaki biri çıkar eagle gibi belirtir durumu
ama merak ettim nasıl yaptığını  ;D
kimisi vardır hile için öğrenir kendi çıkarına kullanır kimisi vardır meraktan öğrenir sistem güvenliği için öğrenir ben gibi.bahsi geçen program bir hile programı değildir.windows altında da çok işe yarayan bir programdır

Çevrimdışı dasilva13

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #147 : 05 Eylül 2009, 01:34:21 »
madem biliyosun bahsi geçen programı söylede biz de bilelim.sonra sitenin durumuna göre hile için veya güvenlik için kullanırız senin gibi ;)

Çevrimdışı self_control

• Usta Kampanyacı
  • tamda avatar altı :Pp
« Yanıtla #148 : 05 Eylül 2009, 01:37:38 »
yahu bu hile olayını anlayamıyor mu oyunu yapanlar.
yeri değil ama tuborg nasıl çözmüştü olayı
bunlar da yapsın öyle...

GS FAN CLUB

Çevrimdışı dasilva13

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #149 : 05 Eylül 2009, 01:39:18 »
tuborgtan bişeyler kazananlar varsa açıklasınlar şu hile olayını nası oluyo.herkes biliyo ama nası olduğunu söyleyen yok