0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben beklerim martın ortasına kadar o kargo geldiğindeki insanların meraklı bakışları çokkk ama çokkk hoşuma gidiyor başlamadan biten kampanya ha yenisahip
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben beklerim martın ortasına kadar o kargo geldiğindeki insanların meraklı bakışları çokkk ama çokkk hoşuma gidiyor başlamadan biten kampanya ha yenisahip mng kargoyla gelcek adam tuhaf tuhaf bakıcak bu ne gibisnden
gerçekten başlamadan bitti 2010 ocak kazananlarını ne zmn yazacaklar bi de bizim en üst kat küçücük paketi cıkarınca adamlar bana gıcık oluo babama markette satılmıo mu niye marketten almıosunuz demişlerdi
vallaa bi adamda kimlik sormamıs ters ters sizin kızınızdan başkasına getirmiyoruz zaten kargo demiş çekemiyolar beni bunlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvallaa bi adamda kimlik sormamıs ters ters sizin kızınızdan başkasına getirmiyoruz zaten kargo demiş çekemiyolar beni bunlar sakız makız,mühim olan kazanmak,kıskananlar çatlasın diye bülent ersoyvari konuya gir ;)bizi kargocular pek sevmiyor zaten.beni şirketteki konumumdan ötürü hoş tutmaya çalışıyorlar ama arkamdan dedikodu yapmadan da duramıyorlar