Goo.N bebek bezlerini denemek için numune talebinizi buradan verebilirsiniz.
Bu ürünü "Sepete Ekle" tuşuna basarak alışveriş sepetinize gönderiniz. Daha sonra Kasaya Git tuşuna basarak gerekli işlemleri tamamlayınız. Numuneleriniz ücretsizdir. Sadece standart kargo ücreti olarak 5 TL ödemeniz gerekecektir. Bu ödemeyi kredi kartıyla veya kapıda ödeme şeklinde yapabilirsiniz.
Siz buradan standart numune ürününü sipariş ettikten sonra kullanıcı hesabınızı oluştururken giriş yaptığınız telefon numarasından size ulaşılarak numune bedeninin tespiti için bebeğinizin kilosu öğrenilecektir. Ayrıca gönderim yapılınca e-posta adresinize bildirimde bulunulacaktır. Bu nedenle kullanıcı hesabınızı oluştururken irtibat bilgilerinizi doğru girmeniz gerekmektedir.
acaba kaç adet bez veya paket olrakmı gönderiyorlar ...
acaba kaç adet bez veya paket olrakmı gönderiyorlar ...
2 tane falandır bana geldi 2 tane çok güzel bez.face sayfalarından da sorabilirsiniz belki daha fazla gönderiyorlardır.Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
2 TANEMİ 2 PAKETMİ
2tane tabikide 2 paket olurmu ama çok pahalı bezler ya almak istiyorum ama pahalı
kargo parası odedınızmı ben de 5 tl cıkıyoda
kargo parası odedınızmı ben de 5 tl cıkıyoda
2hafta falan önce kargo parası yoktu bedavaya gelmişti bir facebook sayfalarından mesaj atarak istemiştim birde mail atarak 2 adet gelmişti..şimdi kargo ücretli yapmışlar
iyi güzel de 2 adet geliyorsa 5 tl cok fazla yani bir paket olsa neyse bende denedim simdi 5 tl kargo ücreti cıktı
Goo.N deneyimini en kısa sürede yaşatabilmek adına Goo.N'dan yeni uygulama: Kargo sizden, numuneler bizden!
Sevgili özenli anneler, ücretsiz numune dağıtımı döneminde teslimat konusunda yaşadığımız sıkıntılardan dolayı ay başından itibaren yeni bir uygulamaya geçtik. Hem daha fazla sayıda numune gönderebilmek, hem de numunelerin elinize çok çabuk ulaşması için artık "kargo sizden, numuneler bizden!"
Numunelerinizi talep etmek için lütfen hemen tıklayınız: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin