haklısınız ???ayrıca kotayı geçmediğimizde gelecek ay'a aktarım yok ama 1mg bayt geçsen fazladan para say
bugün net faturalarımızı ödedik son ödedigim net faturası 46tl olunca hmen bilgi servisine sordum dedim aylık sınırlı internet için 25.500 ödüyoruz bu neden 46tl dedim önceki faturamda 36 tldi 3 aydır kotayı aşıyorsunuz dediler her zaman yaptıgım şeyler dışında bişey indirme yükleme de yapmıyoruz nasıl oluyo anlamadım
ben her ay aştım babam inatla limitsize geçmiyo
Az kaldi az.Kapatcak baban surda 2 ay içinde intrneti
bugün net faturalarımızı ödedik son ödedigim net faturası 46tl olunca hmen bilgi servisine sordum dedim aylık sınırlı internet için 25.500 ödüyoruz bu neden 46tl dedim önceki faturamda 36 tldi 3 aydır kotayı aşıyorsunuz dediler her zaman yaptıgım şeyler dışında bişey indirme yükleme de yapmıyoruz nasıl oluyo anlamadım 
aynen bende şaşırdım bende ilk kez kotayı geçtim son 2 ay daha önce doldurmazdım bile
demekki tek sorun bende degil evde genelde ben kullanırım pc yi günlük olarak ta en fazla 5-6 saat açık kalır nasıl oluyo aklım almıyo eylülde sözleşmem bitecek ttnet de bitecek
biri kurtarırmı beni
rezaletten başka birşey değil. ben de herkes gibi sadece benim başıma geliyor sanmıştım daha dün 3 aylık toplam 189 TL ödedim içim yandı valla. kapattırdım ben de komşumuzun sınırsız bağlantısı var onunla ortak kullanıyoruz artık. bir de utanmadan ttnetten aradılar beni bugün ödenmemiş 2 faturanız vardır diye. ben senin abonen değilim ki niye arıyorsun dedim kapadım yüzüne telefonu!

yalnız birşey söyliyim sınırsız sandığınız internet paketi de aslında sınırlı! 15 gb kotanız var onda. olaki geçerseniz 4 gb kotalıdaki gibi 40-50 lirayla kurtulamıyorsunuz, ay başında 100-150 TL lik fatura göreniniz olursa şaşırmasın..!
kota hesaplamasını nasıl yapıyorunuz kac günden beri deniyorum googleden buldum kota hesaplayıcısını ama hata veriyor yapamadım birtürlü siz nasıl bakıyorsunuz
aynen bende şaşırdım bende ilk kez kotayı geçtim son 2 ay daha önce doldurmazdım bile
Ben 12 Gb yapmısım bu ay

4 gb*3 hem sınırlı kullaıyorum hem sınırlarımı cızemıyorum