Gönderen Konu: kuşlar hakkında yardım lütfen  (Okunma sayısı 5310 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
Ynt: kuşlar hakkında yardım lütfen
« Yanıtla #20 : 27 Ağustos 2013, 23:52:39 »
yarın fotolarını atarım buraya inşlh haber yolladım yarın temizleyip verecekler
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı Zemote

• Deneyimli Kampanyacı
    • Baskı Bardak
« Yanıtla #21 : 28 Ağustos 2013, 01:21:35 »
Hayvanları Severim :D
4 Sene filan Muhabbet kuşu Baktım..

Fiyat Gayet Uygun..
Çocuklara Hayvan Sevgisi Aşılamanız Güzel Zaten Piskologlar tarafındanda Öneriliyor..
Kafesin Altına Tül takarsanız Tüy Sorunu Haftalık Altını değiştirirseniz Koku Sorunu Olmaz..
Cereyanda Rüzgarda Bırakmayın Yoksa hastalanır Ölür..
Vitaminlerinide Eksik Etmezseniz Kolay Kolay Hastalanmaz..
Yemleri İlaçları zaten çok ucuz..

En güzelide Sabah Kuş Sesleriyle Uyanmak İnanın Çok güzeL insana Huzur veriyor İnsana..

Daha Detaylı Bilgi İçin : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2013, 01:38:41 Gönderen: Zemote »
İnstagram E Ticaret baskibardak.tr

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 28 Ağustos 2013, 10:54:58 »
geçen ay kuşumu kaybettim alıp almamak arasında tereddüt içindeydim konuyu görünce almaya yine karar verdim.
ama kaybedince insan gerçekten çok üzülüyor, bir kere kapının anahtarını sokarken daha hoşgeldin der gibi evde bir ses yapar, git yanına deli olurlar nbr desen dünyalar onun olur, ewet pisliğine pis ama iletişim kurunca insan pisliğini görmüyor. ben çok sağlıklı olmadığını bilsemde kabuksuz yem alıyorum, pislik ortadan yarı yarıya azalmış oluyor, ewet tüyleri dökülüyo biz insanlarında mite ları görmeden milyonlarca döküyoruz :)
ama kuş alıcaksını 2 tane almayın kendi hallerinde oluyorlar, insanlarla iletişime geçmiyorlar.
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 28 Ağustos 2013, 12:37:46 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bence almayın evinize tüy çok dökülür..birde ben üzülüyorum kuşları hapis oluyormuş gibi geliyor yani uçmaları lazım. :) ama yinede siz bilirsiniz çarşıya falan çıkınca fiyat araştırması yapın kızlarınıza alın biraz bakın sonra satarsınız..
kafese tül geçirmeyi düşünüyorum tüy açısından. haklısınız ama kızlar çok istiyor kedi veya köpek bakamam  evcil bir hayvan beslemek istiyorlar balığımız  vardı bir kaç defa  öldü o nedenle çok üzülüyorlar ölüyor diye  bende biraz bakıp veririm birine hevesleri kırılsın hergün bu konu artık evde :D

kaplumbağa alın kuş kaçabilirde

kaplumbaga da almayın şaşırabılırsınız ama zıplıyor bıseyler yapıyor evın ıcınde kayboluyor benımkı oyle gitti :(

bulamadınız mı sonra ??
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 28 Ağustos 2013, 13:22:01 »
çocukluğumdan beri bir çok kez muhabbet kuşum oldu.en sonuncusu ben evlenmeden önce öldü ve çok ağladım kendime zor geldim,sonrada bidaha almadım.
1-İngiliz kuşları diyorlar sanırım ben kıbrıstan getirtmiştim çok güzel tüyleri oluyor ve gösterişli oluyorlar,bunun yanı sıra çok daha iyi konuşuyorlar.(ancak benim ilk kuşum olduğundan tecrübesizdim ve büyük almışım oyüzden eğitememiştim)
2- kesinlikle 2 kuş almayın zira ozaman çocuklarınızla ne oyun oynarlar ne ele parmağa omuza gelirler ne de konuşurlar..çünkü tüm bunları diğer kuş ile yapacak ve sizleri yabancılayacaktır.
3- mutlaka yeni kuşlardan alın,küçük demek istiyorum.büyük olursa eğitemezsiniz.
4- çocuklarınızla eminim çok güzel vakit geçirirler,özellikle kedi gibi pinpon topunu gagasıyla kovalaması,parmağını uzattığında hemen konması,dudağına yem koyduğunda gelip seni öpmesi :) vs.. vs.. hepsi çok güzel ve çocuklar çok mutlu olur.
5- ancak tüm bu güzelliklerin yanı sıra bakımı öyle sadece kafese tül geçirmek ile olmuyor malesef.. zira banyosu var,kurutması var her gün kafesinden çıkarıp belli bir müddet gezmesi uçması var ve bu sırada salonun her tarafına tepeden pisliğinin konması var :)
izgim

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #25 : 28 Ağustos 2013, 15:11:07 »
çocukluğumdan beri bir çok kez muhabbet kuşum oldu.en sonuncusu ben evlenmeden önce öldü ve çok ağladım kendime zor geldim,sonrada bidaha almadım.
1-İngiliz kuşları diyorlar sanırım ben kıbrıstan getirtmiştim çok güzel tüyleri oluyor ve gösterişli oluyorlar,bunun yanı sıra çok daha iyi konuşuyorlar.(ancak benim ilk kuşum olduğundan tecrübesizdim ve büyük almışım oyüzden eğitememiştim)
2- kesinlikle 2 kuş almayın zira ozaman çocuklarınızla ne oyun oynarlar ne ele parmağa omuza gelirler ne de konuşurlar..çünkü tüm bunları diğer kuş ile yapacak ve sizleri yabancılayacaktır.
3- mutlaka yeni kuşlardan alın,küçük demek istiyorum.büyük olursa eğitemezsiniz.
4- çocuklarınızla eminim çok güzel vakit geçirirler,özellikle kedi gibi pinpon topunu gagasıyla kovalaması,parmağını uzattığında hemen konması,dudağına yem koyduğunda gelip seni öpmesi :) vs.. vs.. hepsi çok güzel ve çocuklar çok mutlu olur.
5- ancak tüm bu güzelliklerin yanı sıra bakımı öyle sadece kafese tül geçirmek ile olmuyor malesef.. zira banyosu var,kurutması var her gün kafesinden çıkarıp belli bir müddet gezmesi uçması var ve bu sırada salonun her tarafına tepeden pisliğinin konması var :)
evet bakımını yavaş yavaş sizlerden öğreniyorum kuşları getirdiler  kızlar isimlerini  koydu hemen oğluş ve kokoş adları sahibi ikisinide verdiği için mecbur iki almak zorunda kaldım erkek kuş konuşmak üzereyimmiş ve yaşları küçük müş ayrıca parmağını uzattığında hemen gelip parmağına konuyor camı kapatıp kafesi açtık keyifliydi kızlar çok eğleniyor mutlulukları paha biçilmez hemen sularını ve yemlerini doldurduk kafesin altına bişeyler serdim tül geçirdim tüyleri için sprey sıktım sesleri mükkemmel kızlar etrafındayken çok ses çıkarıyorlar ya korkudan yada neşeden inşlh herşey güzel olur ölürlerse kızlar çok üzülür
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #26 : 28 Ağustos 2013, 15:42:44 »
buda bizim kuş ismi paşa ;D

para vermiş olamazsın.
...

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #27 : 28 Ağustos 2013, 16:30:54 »
bence almayın evinize tüy çok dökülür..birde ben üzülüyorum kuşları hapis oluyormuş gibi geliyor yani uçmaları lazım. :) ama yinede siz bilirsiniz çarşıya falan çıkınca fiyat araştırması yapın kızlarınıza alın biraz bakın sonra satarsınız..
kafese tül geçirmeyi düşünüyorum tüy açısından. haklısınız ama kızlar çok istiyor kedi veya köpek bakamam  evcil bir hayvan beslemek istiyorlar balığımız  vardı bir kaç defa  öldü o nedenle çok üzülüyorlar ölüyor diye  bende biraz bakıp veririm birine hevesleri kırılsın hergün bu konu artık evde :D

kaplumbağa alın kuş kaçabilirde

kaplumbaga da almayın şaşırabılırsınız ama zıplıyor bıseyler yapıyor evın ıcınde kayboluyor benımkı oyle gitti :(

bulamadınız mı sonra ??

buldum:(((
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter