böyle seviyesiz davranışlar olabiliyor, malesef size de denk gelmiş, siz takmayın bunu, kaybeden kendileri olurlar. bu nasıl bir konuşma şekli, gerçekten hiç profesyonelce değil.
Evet kesinlikle kaybeden kendileri olur. Herkese önyargıyla yaklaşıyorlar sanırım, numune konusunu suistimal edenler var herhalde... Ama genelleme yapmaları çok yanlış...
aa facia

Demek ki büyük bir firma değiller daha insan bastan söyler sizden geri alacagız diye simdi onu alıp baskalarına da satarlar yollarlar öööö .. İŞMONT die bir firma var tavsiye ederim
Geçen gün numunelerle işiniz bittiyse lütfen geri gönderin maili gönderdiler. ben de ürünlerin üretim birimimiz tarafından kullanımda olduğunu söyledim, geri isteyeceğinizi önceden bildirmeniz gerekmez miydi dedim ve aldığım cevap: biz hayır kurumu muyuz?
!!!
bunlar yazışma şeklindeydi. hiç profesyonelce değildi firmanın davranışı...
aklınızda bulunsun.
ben de bugün aldım üretimden numuneleri... ve verdim kargoya, ne yapacaklarsa yapsınlar artık...
Allah Allah kullanılmış numune elbiseyi de ne yapacaklarsa geri alıp...ne kadar saçma bir hareket...
teşekkür ederim güldürdünüz beni
ne komik bi firmaymış o

ama yılmamak lazım
göndermeseniz ne yapabilieceklerdiki göndermeseydiniz
ayrıca kaç adet gönderdiler
tulum muydu
Üretim bölümümüzde kullanılıyor deyince o zaman fatura keselim dediler önce... ben de bulmaya karar verdim, neden para vereceğim onlara!? Ben bir adet tulum bir adet de mutfak elbisesi istemiştim.
hayret ya bu ne şimdi saçmalık