İkbal Gıda
Hangisi seni daha çok keyiflendirir? Festival bileti mi? İkbal Keyfi dergisinin son sayısı ve lokum mu? İstediğin keyfi en güzel şekilde yazarak anlatan şanslı 10 kişiden biri ol; istediğin hediyen sana gelsin!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Değerli İkbal dostları,
İfadeleriniz ve birbirinden güzel yorumlarınız için herkese çok teşekkür ederiz.
Katmış olduğunuz yorumlar çok keyifliydi!
Festival bileti kazananı olmadı.
Dergi ve lokum kazanan yarışmacılarımızı tebrik ederiz.
Şenay Urun
"Şöyle koltuğa uzanıp elimde dergi yanımda lokum miss gibi ...hem İkbal derginin içinde kaybolurum hem de müthiş tadıyla lokumun keyfini çıkarırım ...e daha ne olsun..."
Sedef Akkan
"Koltukta ayaklarımı uzatıp,bir elimde ikbal dergim,diğer elimde ortasına ceviz yerleştirdiğim o enfes ve lezzetli lokumum veee lokumuma eşlik eden nefis bol köpüklü şekersiz türk kahvem,diğer bir yanda da Türk Sanat Müziğimizin güzel eserleri çalıyor..böyle bir keyfi,huzuru ve lezzeti hiçbirşeyle değişemem."
Sinem Ünlü
"Dostlukları ve sevgileri güzel bir lezzetle taçlandıran
Kalpleri ve damakları şeker tadında lokumla buluşturan
Bir elimde İkbal Dergim diğer elimde lokumla kahvem
Benim için hayattaki en keyifli an!"
Gamze Abaka
"Ne müzik ne sinema
Okumak her daim bambaşka
İkbal Dergi okurum ama...
Sevdiğim olacak yanında: Türk kahvesi ne de güzel gider İkbal lokumla!"
Derya Çağlayan
"Bizim hayatımızda ikbal suçuğun yeri bambaşka oğluma versek günde 3 öğün yer ama doğrusunu söylemek gerekirse lokumunu hiç görmedim şimdi düşününce kahve ile ne güzel giderdi sabah kahvaltısından sonra:)"
Mustafa Çetin
"Elbette ikbal dergisinin son sayısı gözlerimi ve bilgi dağarcığımı doldururken ağzıma atacağım o nefis ikbal lokumlarının damaklarımı şenlendirmesi beni keyiflendirir... o nefis lezzetin damağımdan tadı yıllarca gitmez ve miniklerimle ailemle yaşayacağım bu lezzet şöleni yanında içilen eşimle beraber birer fincan kahvenin tatlı sohbetlerin ikbal dergisindeki şaşırtan hayran bırakan makale ve görsellerin tadı hiç bir festivalde yoktur... benim keyfim ancak ikballe olur ."
Seda Süslü Kahraman
"Aslında festıval bıletıde çok cazip ama gunde 9 saat ayakta calısan birisi olarak şöyle aksam üstü el ayak cekılınce eşim ve oğlum uyuyunca kendıme köpüklü bi kahve yapıp agzıma ikbal lokumu atıp elime ikbal dergısını alıp keyif yapmak caziptende öteye geçiyor düşüncesi bile huzur verıyor ..ama tabi eşim ve oğlumsuz bogazımdan gecmez bu eşsiz lezzet onların hakkı tabikii saklı."
Bilal Şen
"Yoğun bir çalışma tempom var akşam eve geldiğimde gülümseyerek kapıyı açan bir eş ve koşturan çocuklarım bana keyif veerir yemeğimi yerim işte ünün en keyifli kısmı başlar açarım ikbal dergimi sıcacık demli ince belli bardakta bir çay ve yanında ikbal lokum lezzetine doyum olmaz bir kutusu asla yetmez nefis tadı ağzını sarar eşimden cocuklarımdan sıra gelmez onun için en iyisi gizli yemeli bu harika tat asla paylaşılamaz çocuğum dahi istese vermek istemem."
Serap Akdemir
"O KADAR KÖTÜ BİR GÜN GEÇİRMİŞİM Kİ SORMAYIN.UMUT BAĞLADIĞIM BİR İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDİP KABUL EDİLMEYİŞİM,SON ÖDEME GÜNÜ GELEN FATURALAR,ETRAFIMI HİÇ YOK YERE KIRIŞIM...İŞTE TAM BU ANDA BİR TELEFON ÇALAR.EN YAKIN ARKADAŞIM GİZEM'İN DAVETİYLE İÇİM BİRAZ RAHATLAR.ÇÜNKÜ O BENİM MELEĞİM GİBİDİR.HEP ZOR ZAMANLARIMDA YETİŞENİM.GÜNÜN YORGUNLUĞU VE UMUTSUZLUĞU İLE BIRAKIVERİRİM KENDİMİ KOLLARINA.HER ZAMAN Kİ GİBİ ANAÇ RUHUYLA ''BİRAZ AĞZIMIZ TATLANSIN ''DİYE,KOŞARCASINA İKBAL LOKUMU GETİRİR.AĞZIMA ATTIĞIM ANDA İÇİMİ BİR YUMUŞAKLIK KAPLAR.SANKİ UMUTLARIM YENİDEN YEŞERİR,TATLILIĞIYLA.iŞTE BEN BUNUN İÇİN HER ZAMAN İKBAL LOKUM BENİ KEYİFLENDİRİR DERİM..."
Şule AktaŞ
"İKBAL 1922 den bu yana hayatimizda. Et Ürünleri ile mangal keyfi mükemmel derken, simdi de sekerlemeleri eşliğinde dergi keyfi mükemmel diyoruz. Bu keyfi doyasıya yaşamak istiyorum..."
Bizden dergi ve lokum kazanan yarışmacılarımız iletişim bilgilerini sayfamız üzerinden mesaj olarak gönderebilirler.
kazanmışım.Diğer kazananlarada tebrikler.Yaşasın jürili yarışmalar
jurili yarışmalara bence de en iyisi..
bende kazanmışım konuyu açan arkadaşa teşekkürler