Gönderen Konu: Emir Talha (ÖZÜR)  (Okunma sayısı 3382 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Emir Talha (ÖZÜR)
« : 09 Ağustos 2013, 11:53:42 »
Arkadaşlar Mayıs ayı sonlarında bir başlık açıp kampanya duyurusu yapmıştım kampanya bittikten sonra ucuzigo adlı site yöneticilerinden cevap alamadım telefonla aradım saatlerce bekledim ne hikmetse bekleyen müşteri olmaktan ileri gidemedim. Çalışmayı yayından kaldırdım Her gün mesaj atıyorum dönüş yok çalışmayı başarılı bir şekilde sonuçlandıramadığım için ÖZÜR DİLERİM :(
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ozcartman

• Ziyaretçi
Ynt: Emir Talha (ÖZÜR)
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2013, 14:11:14 »
siteyi alışveriş yapılmayacaklar arasına ekledim. kendileri kaybederler böyle durumlarda.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #2 : 09 Ağustos 2013, 23:40:59 »
Emir merhaba
bende de aynısı oldu
adamlar kendi teklif etti kazananların adresleri yollayalı 1.5 ay oldu
şimdi sayfalarına yazmaya başlıyorum sanırım bekleme süresi geçti :(
sende yaz ki aklı başına gelsin Emir
daha önce böyle bir firmamız daha vardı 3 kişi ile çalıştı baskılara dayanamayıp hediyeleri yollamak zorunda kaldı
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2013, 09:27:55 »
Ablacım ben her gün mesaj atıyorum telefon ediyorum ama hala bi ilgili(siz) bulamadım :)
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #4 : 15 Ağustos 2013, 11:07:49 »
Hande adında bi yetkiliden mail geldi:

Sayın Emir Talha

Tarafımıza iletmiş olduğunuz sorun hakkında gerekli araştırma yapılmıştır,sitemizde mevcut olan herhangi bir kampanya,indirim veya hediye uygulaması bulunmamaktadır,görüşmüş olduğunuz farklı bir site olabilir.

İyi günler dileriz.
 ;D ;D ;D

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #5 : 15 Ağustos 2013, 16:41:43 »
Emir bey tekrar merhaba;

Ozan Öztürk adında bir çalışanımız bulunmamaktadır.Bu gibi asılsız isimler maalesef sıkça bu tarz sahte işlemler yapabiliyor.
Herhangi bir hediye yahut kampanya durumunda biz direkt olarak sitemizde belirtiyoruz.

Saygılarımızla

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #6 : 15 Ağustos 2013, 21:16:58 »
bana ilk yazdığı mail bu

ozan öztürk

19 Mayıs

Kime: bana
bloğunuza sponsor olmak istiyorum ücretler vs hakkında mail alabilirmiyim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #7 : 15 Ağustos 2013, 21:17:37 »
bence firma kıvırıyor :( zira alakası yoksa neden uğraşsın ki
son ana kadar tamam yollayacağız dedi bana

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 15 Ağustos 2013, 22:27:53 »
parayı hediyeyi peşin almadan kampayaya girişmeyin bir daha.ders olsun size.piyasada onca blog var sırf bu yolla para kazanıyor.adamalra büyük firmalar yeni çıkan ürünlerini yolluyorlar 1 adet blog sahibine bir kaç adette üyelere şeklinde.bu yolla ev geçindiren,bunu meslek edinenler var.o yüzden sizde para yada hediyeyi peşin almadan kampanyaya girmeyin.bu kampanyacılıkta ben neler gördüm neler.ne çeşit insanlar varmış hayret ettim  :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #9 : 16 Ağustos 2013, 18:09:15 »
Kıvırdıklarını çok iyi biliyorum ama inşallah işlerini kıvıramazlar demekten başka çare yok  ;)

bana ilk attıkları mail
Mrb ucuzigo.com olarak bir kampanya yaptık ve bunu sitenizde duyurmanızı rica ediyoruz makale linkimiz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyayınlarsanız sevinirim ürün linkleride mevcuttur içinde silebilirsek iyi olur... şimdiden teşekkürler.. not:hediye sayımız ilgiye göre artabilir...veya reklam verme gibi bir durumumuz varsa ücretler hakkında mail alabilirmiyim?