F&F Türkiye
Bayram geçti ama coşkusu bitmedi. F&F Bayram Manisi yarışmamızın kazananlarını kutlarız!
Hacer Aka, Manisa
Ağaçta kestane, dökülür tane tane, bizim F&F markası, dünyada bir tane.
Fatih Baloğlu, Mersin
Bayram geldi gelecek, Bizlere neşe getirecek, Bundan böyle bayramlıklar, F&F'den seçilecek.
Meltem Demircioğlu, İzmir
Bayram geldi hoş geldi, Evlere şenlik geldi, Gülsün diye çocukların gözleri, F&F'de indirim neredeyse yüzde elli.
Seniha Güler, İzmir
Bayram geldi hoşgeldi, Allı morlu giyinmeli, Yap bir güzellik baba, F&F gönlümü çeldi
Nagihan Çakıroğlu Karaoğlan, Sakarya
Bayram geldi sevindim, F&F ile giyindim, Herkes beni beğenince, Gerim gerim gerindim.
Mehmet Damar, Bursa
Bayram kapıya dayandı, Yarim bana haber saldı, Bayramlık almış F&F ten, Uçuyorum sevinçten.
Filiz Polatel, Ankara
Bayram gelmiş baksana ,F&F'e koşsana, Bu bayram cok iyi olacak, Bayramlıklar cok konuşulacak!
Murat Erboz, İstanbul
Bayrama az kaldı, Herkes bayramlıklarını F&F'den aldı, Kıyafetlerimi görenler, Bana yine hayran kaldı.
Nur Avcı, İstanbul
Bayrama 3 kaldı şurada, Alışverişin doğru adresi burada, F&F'den alınan bayramlıklar, Çok beğenilecek bu bayram da.
Aydın Akkan, İzmir
Bekliyorum Bayramı, Ayrı olur heyecanı, F&F ile giyinirsem eğer, Güzellikte geçerim Mahi Devran Sultanı.
Rümeysa Odabaş, Kocaeli
Bugün hep beraber olalım, Şekere çikolataya doyalım, Bayramda şıklığı, F&F ile yakalayalım.
Figen Sarıçam, Mersin
Elbisem yeşil olacak, Parası peşin olacak, Bayramlık almak için F&F'e gittim, En şık kıyafetler bende olacak.
Bahriye Aksular, İzmir
Hep tatlı konuşmalı, Bir bilene danışmalı, Bayram günü insanlar, F&F giyip dolaşmalı.
Nevin Gündoğdu Ersan, İzmir
İftara pideler alınır, Sofralar mutlu kılınır, Bayram güzeldir elbet, Coşkusu F&F ile yaşanır.
Gönül Şen, İzmir
Mavi boncuk dizerim, Deniz dibinde yuzerim, Kim ne derse desin, Ben F&F'i severim.
Saime Bozyel, Aydın
Mavi,yeşil,kırmızı, Fark yaratır her tarzı, Bayramıma renk katar, F&F'in ışıltısı.
Yeliz Yücelen
Ramazan gecti işte, Bu sabah kalktım beşte, hem bayramdır hem seyran, Gel gidelim F&F'e.
Nazan Erboz, İstanbul
Ramazan geldi bereketli, F&F'de kıyafetler çok renkli, Arefeyi de uğurladıktan sonra, Bayram geçer pek neşeli.
Ayşe Can, Mersin
Uzak duralım tasadan dertten, Küslükleri bitirelim erkenden, Ne giyeceğim diye düşünme, Bayramlığın F&F'ten.
Perihan Kobakçam, İstanbul
Yazın Ramazan pek yaman, Günler uzun halim yaman, Bayramda hesaplı şık olayım diye, İyi ki varsın F&F Türkiye.