Gönderen Konu: Ücretsiz Meslek Okulları Bilişim Eğitim Programı (Çizgi TAGEM'den)  (Okunma sayısı 2271 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı opti31

• Acemi Kampanyacı
  • **
İlgilenenlere duyurulur...

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

fostage

• Ziyaretçi
Güzelmiş benim işime yarar bu kaynaktan faydalanmak lazım da bundan herkes yararlanabiliyormu ? Belirli bir kriter varmı talep etmek için.

Çevrimdışı muku

• Usta Kampanyacı
meslek lisesi meslek yüksek okulu öğretmenleri için süper birşey bence..keşke herkese açık olabilseydi.bilgisayar teknik elemanı eğitim programı çok güzel bir şey

Çevrimdışı opti31

• Acemi Kampanyacı
  • **
Bu projenin amacı, teknik okullardaki öğretim görevlileri için bilişim derslerinde kullanabilecekleri bir alt yapı sağlamaktır.

Bunun için yapmanız gereken aşağıdaki online başvuru formunu doldurmak ve "İçerik Sağlama Başvurusu"nu imzalayıp faks ile bize ulaştırmak ( Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ).

En kısa zaman programın yürütülmesinden sorumlu arkadaşlar sizlere telefon ve e-posta ile ulaşacak ve programın farklı süreçlerinde ihtiyaç duyacağınız bilgileri size ulaştıracaklardır.

DVD setlerinin gönderimine ise Ekim ayında başlanacaktır.

Meslek Okulları Bilişim Eğitim programının tüm aşamaları sizler ve öğrencileriniz için tamamen ücretsiz olacak, tüm kargo ücretleri Çizgi TAGEM tarafından ödenecektir.

fostage

• Ziyaretçi
Öğretim görevlileri için bizi aşar biz teknik elemanız bilgilendirme için teşekkürler.

Çevrimdışı Mp3DeLiSi

• Acemi Kampanyacı
  • **
evet öğretim elemanı olmak gerekiyormuş. zaten ekim ayında da süper bir organizasyon var. Bu çizgi-tagem de destekçilerinden. Organizasyon istanbulda olacak. Çok katılmak isterdim ama istanbulda yaşamıyorum.