arkadaşlar ben kpss yi iyice anlayamadım.Ama benim matematik öğretmeni olan kızım,genel sıralama var,alan içi sıralama belli değil dedi.Buda şaibeli durumlar yaratabilirmiş.Durum nedir acaba?
açıklanır yakında.verilecek kadro sayısına göre de üç aşağı beş yukarı gidip gidemeyeceğini kestirebilir.
Sıralama 1. Hafta içinde açıklanır.Atama başvuru dönemi 16-29 ağustos olması lazım.
Çok sağolun arkadaşlar.1 senedir eşim hem 2. Univetsitesini bîtirmek hemde kpss ye hazırlanmak için sabah 7.30 8:00 gibi çıkıp akşam yine 7-8 gibî geldi.Bebiş bile anneyi görünce gitmesin diye saatlerce sarılıyordu.İlk uniyide deceyle bitirmişti bu seferki univetsiteyide 1. Bitirdi kızım aldı diplomayı hatta.Şimdide kpss branş sırasını bekliyoruz.
tebrik ederim Ozgruky, maşallah.
,
usta, yengemin kafa da zehir gibi desene, birincilik filan?
,
,
tebrikler özgurky aramıza hoşgeldin 
diazem maşallah gizemliye katılıyorum hem bebek hem birincilik
çocuk da yaparım kariyerde diyor yeliz hanım 
Alan sırlaması açıklandı...Alanda 1. Liği kaptık

İlk tercihe atancaz
Alan sırlaması açıklandı...Alanda 1. Liği kaptık
İlk tercihe atancaz 
tebrikler.Darısı seneye benim kızıma
Türkçede p10'da Türkiye 1.si, p121'de Türkiye 7.si olmuşum. Şu alan sınavı gelmeseydi iyiydi.
Türkçede p10'da Türkiye 1.si, p121'de Türkiye 7.si olmuşum. Şu alan sınavı gelmeseydi iyiydi.

P121 türkçe birinnsinin p10 puanı senden çok aşağıda.Konya bilgi eğitim facebook sayfasında gördüm.
Tebrikler bu arada...