Gönderen Konu: Biri artık atlasın  (Okunma sayısı 27812 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oGuxXx*

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Biri artık atlasın
« Yanıtla #150 : 22 Eylül 2009, 13:22:56 »
en çok puan nasıl alıyoruz biraz yardım edin beyler

Çevrimdışı silence7

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #151 : 22 Eylül 2009, 13:30:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
en çok puan nasıl alıyoruz biraz yardım edin beyler
valla forumdan listede olan var ama söylemek istemiyolar haklı olarak.onların bileceği iş...

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #152 : 23 Eylül 2009, 09:12:52 »
şef ile atayı alıyorum ben ama. o şekilde 23 bin yapmak için şefin her atlayıştan sonra gaz çıkarması lazım. öyle de bir ihtimal zor. çünkü eşeği yanlışlıkla devirebilirsiniz ve geri dönüşü yok o zaman. ya başka türlü bir yöntem var. ya da insanlar şefin gaz çıkarma ihtimalini yüzde 100 yapmayı becermişler :)
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #153 : 24 Eylül 2009, 01:20:52 »
saol kardeşim... buda bizim için bi gelişme..

Çevrimdışı oGuxXx*

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #154 : 24 Eylül 2009, 14:48:23 »
en fazla 2600 lü puan gördüm 23000 yapmak gerçekten zor ortalama her bölümde 3000 yapılması lazım o da çok zor

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #155 : 25 Eylül 2009, 11:28:51 »
Ben bir kere 2900 bir kere de 2800 yaptım. ama tamamen şans işi işte. her bölümde 2800 yapsan 22400 puan olur. bilmediğimiz bir şey var ya da ayar yapıyor birileri :)
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #156 : 25 Eylül 2009, 11:35:31 »
Ben biri biri den daha önceki hediye oyun kampanyasında kazandığım 4 aylık internet kazanmıştım ama 4 ay bitti bana 24 ay devam etmelisiniz yoksa 4 ayın üçretini istediler
dikkat edin bunlara pek inanmayın

Çevrimdışı matiasdelgado

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #157 : 25 Eylül 2009, 19:49:18 »
şef ile atayı alıyorum ben ama. o şekilde 23 bin yapmak için şefin her atlayıştan sonra gaz çıkarması lazım. öyle de bir ihtimal zor. çünkü eşeği yanlışlıkla devirebilirsiniz ve geri dönüşü yok o zaman. ya başka türlü bir yöntem var. ya da insanlar şefin gaz çıkarma ihtimalini yüzde 100 yapmayı becermişler :)

buarada hileden şüphelenenlere söliim hile yok yapılır liderin yaptıı puan, hatta azcık daha fazlası :)
archancan ve insightwave sayesinde 3.yüm. hayırlısıyla bu gece liderin 50 puan fln önünde 1. olurum.
yüzde 100 yapmayı beceren var mı bilmiorum da ben şansıma güwendim oldu :) teşekkür etmek istedim. herkese bol şans ..

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #158 : 26 Eylül 2009, 04:09:38 »
Baydı bu yarışma... olayı çözenleri tebrik ederim valla...

Çevrimdışı berdilel

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #159 : 26 Eylül 2009, 07:57:50 »

buarada hileden şüphelenenlere söliim hile yok yapılır liderin yaptıı puan, hatta azcık daha fazlası :)
archancan ve insightwave sayesinde 3.yüm. hayırlısıyla bu gece liderin 50 puan fln önünde 1. olurum.
yüzde 100 yapmayı beceren var mı bilmiorum da ben şansıma güwendim oldu :) teşekkür etmek istedim. herkese bol şans ..
tebrik ederim... ben daha oyunu başlatmayı bile beceremedim:)