diğer arkadaşların hediyeleri ulaştımı acaba 
hediyen hala gelmedi mi kuzukuzu
metonun belki işi vardır eğer ulaşacak arkadaş varsa tlf vs varsa arkadaşlar ulaşıverin
2 hafta bitti sonuçlanalı hediyeler yerini bulsun

bulamadıysa da ne zaman göndericeksin söyle meto
diğer arkadaşların hediyeleri ulaştımı acaba
meto

bu hiç hoş değil senin yaptığın arkadaşım yazmadan geçmek istemedim çünkü mazeretin ne olursa olsun bir arkadaşına tembihleyip yine buraya yazdırırdın
oy toplarken ki azmini sonradan göstermedin kazanan insanların hediyelerini gönder mağdur etme ,benim bildiğim kampanya düzenlenir kazanan açıklanır sonraki gün hemen kargoya verilir ve kargo bilgileri şahıslara pm ile bildirilir.Hassasiyet gerektiren birşeydir.Güven ortamının sağlanması için bu şart!
2si ise gülom nickli arkadaş ona da kızgınım kampanya düzenleme dalga geçilecek birşey değil madem düzenledin sonuçlarını açıkla madem açıklamıcaksın niye kampanya yaptın haklarını nasıl ödemeyi düşünüyorsun emek verdi herkes yaaa geçen geldin foruma ama insan merak eder kampanya yaptım sonucunu açıklamadım diye bir rahatsızlık duyar en azından konu aç vermiyorum de ama bu size eksi olarak dönecektir açıklamanız ne olursa olsun en azından benim düşüncem budur.
Arkadaşlık manasında her zaman sizi severim ama buna insan kullanmaktan başka birşey diyemiyorum o sebepten kusura bakın bir zahmett.
bence biraz daha beklemek lazım. insanlık hali, belki başına bi iş gelmiştir.
bence biraz daha beklemek lazım. insanlık hali, belki başına bi iş gelmiştir.
ne kadar beklicek kolera 1ay güloma oldu
3 .haftaya giricek metonun ki de
bana kızsalarda normali bu değil hoş şeyler değil bunlar her halukarda bir bilgi verilmeli
mail adresine mail attım inşallah cevap gelir
iyi düsünelim iyi olsun ama eger gecerli bi sebebide yoksa ayıp etmişdir
meto87
Üyelik Seviyesi: Tam Destek Team
Son Aktif Olma Zamanı: Bugün 02:10:14 ÖS
--------------------------------------------------------------------------------
MSN:
YIM:
E-Posta: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Web Sitesi:
Şu an ki Durum: Çevrimdışı
--------------------------------------------------------------------------------
Yer: istanbul
Yerel Zaman: Eylül 11, 2009, 04:08:04 ÖS
Dil: Turkish
ben daha başka söze gerek olmadığını düşünüyorum .çok üzüldüm açıkçası
mesaj atmış şimdi göndercekmiş teşekkürler
Kargoyu yollamaya fırsat bulamadım. Bugün göndereceğim. Uzun zamandır yoğundum. İyi günler.