0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle tebrik ediyorum sonralıkla bana bi yımırta şifre kod verirmisiniz hiç kazanamadım kimsede vermiyor marketten aldım onda da bi türlü kod uyuşmadı çekilişe dahil ettiler ama çıkmadı yok mu bana özelden yımırta şifre kod verebilcek insan evladı
benim kargom bugün geldi arkadaşlar. simbo su ısıtıcı, bir litre z.yağı, mutfak önlüğü, 2 tane porselen yumurtalık, buzdolabı magneti.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim kargom bugün geldi arkadaşlar. simbo su ısıtıcı, bir litre z.yağı, mutfak önlüğü, 2 tane porselen yumurtalık, buzdolabı magneti.güle güle kullan kuzu bu benim hiç kazanamayacağım yarışmalardan biri galiba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim kargom bugün geldi arkadaşlar. simbo su ısıtıcı, bir litre z.yağı, mutfak önlüğü, 2 tane porselen yumurtalık, buzdolabı magneti.güle güle kullan kuzu bu benim hiç kazanamayacağım yarışmalardan biri galiba aaa öle demeyin sizede çıkar ben inanıyorumm. her hafta konsept değişiyoonu takip edin yeter:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim kargom bugün geldi arkadaşlar. simbo su ısıtıcı, bir litre z.yağı, mutfak önlüğü, 2 tane porselen yumurtalık, buzdolabı magneti.güle güle kullan kuzu bu benim hiç kazanamayacağım yarışmalardan biri galiba aaa öle demeyin sizede çıkar ben inanıyorumm. her hafta konsept değişiyoonu takip edin yeter:)katıldım hadi bakalım o zaman bende facebooku açyığım an oy vericem sibel hanımmm;)
daha gözükmüyor ki foto. ne zaman görünecek ?