Gönderen Konu: miss alix parfüm numunesi  (Okunma sayısı 26729 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
Ynt: miss alix parfüm numunesi
« Yanıtla #40 : 01 Eylül 2009, 01:37:08 »
bende mail attım inşallah banada geri dönerler...

Çevrimdışı tugcemmutlu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #41 : 01 Eylül 2009, 11:27:42 »
vallahi bende 3 gün önce istemiştim bu sabah bana da 3 küçük şişede parfüm göndermişler gerçekten hepsi çok güzel kokuyor

Çevrimdışı _Hatice_

• Usta Kampanyacı
  • Hatice Çemek
« Yanıtla #42 : 01 Eylül 2009, 11:29:57 »
bende 2 defa istedim göndermediler  :(

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 01 Eylül 2009, 12:01:24 »
off off sansım olsa annem kız dogurmazdı  banada az once kargo getırdı demek isterdim ama  banada az once mail geldi      Sayın Tüketicimiz,

Öncelikle kuruluşumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Firmamız 35 yıldır kalite standartlarından ödün vermeden üretim yapmaktadır. Tüketicilerimizin markalarımıza olan güçlü sadakati kaliteli hizmetinin göstergesidir. Her zaman, “Müşteri memnuniyetini” öncelikli değerleri arasında tutan çalışma anlayışına sahip bir şirket olarak; siz değerli tüketicilerimizin tüm taleplerini büyük bir hassasiyet ile değerlendirdiğimizi özellikle belirtmek isteriz.

Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan şirketimiz; değişik markalarla kişisel bakım ürünleri siz değerli tüketicilerimizin beğenisine sunmuş bulunmaktadır. XO Erkek ve Bayan Parfümleri ile Miss Alix Bayan Parfüm serimiz, Türkiye genelinde 3.000’den fazla Parfümeri, Market ve benzeri perakende noktada satışa sunulmaktadır. Ne yazık ki, şu aralar numune gönderimi yapamamaktayız; bu nedenle, denemeniz için özel üretilmiş test boyları Migros, Tansaş, Carrefour, Kipa, Real, Watsons… gibi Parfümeri ve Marketlerde bulunmaktadır.

Saygılarımızla,

AKTİF KOZMETİK SATIŞ PAZ. VE DAĞ. A.Ş.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

sanki bilmiyorduk almasını  ;D

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 01 Eylül 2009, 12:03:27 »
bende gonderdım tsk ama kesın biz hucum ettıkden  sonra gondermezler ;D ;D

töbe de töbeee  :o ;D
niill nerdesin bak nazara geldik gördün mü?  :( ;D ;D
ben demişdim demek istemiyorum ama işde ben demişdim ya hem bunlar adammı seciyor kıme gonderıyor kıme gondermıyorlar begenmedıler mı benım mailimi acaba ;D

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #45 : 01 Eylül 2009, 12:04:50 »
bana söyle mail gelmiş arkadaşlar

Sayın Tüketicimiz,

Öncelikle kuruluşumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Firmamız 35 yıldır kalite standartlarından ödün vermeden üretim yapmaktadır. Tüketicilerimizin markalarımıza olan güçlü sadakati kaliteli hizmetinin göstergesidir. Her zaman, "Müşteri memnuniyetini" öncelikli değerleri arasında tutan çalışma anlayışına sahip bir şirket olarak; siz değerli tüketicilerimizin tüm taleplerini büyük bir hassasiyet ile değerlendirdiğimizi özellikle belirtmek isteriz.
Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan şirketimiz; değişik markalarla kişisel bakım ürünleri siz değerli tüketicilerimizin beğenisine sunmuş bulunmaktadır. XO Erkek ve Bayan Parfümleri ile Miss Alix Bayan Parfüm serimiz, Türkiye genelinde 3.000'den fazla Parfümeri, Market ve benzeri perakende noktada satışa sunulmaktadır. Ne yazık ki, şu aralar numune gönderimi yapamamaktayız; bu nedenle, denemeniz için özel üretilmiş test boyları Migros, Tansaş, Carrefour, Kipa, Real, Watsons... gibi Parfümeri ve Marketlerde bulunmaktadır.

Saygılarımızla,

Çevrimdışı olcayy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 01 Eylül 2009, 12:12:55 »
3 aydır devam etmekte olan sample gönderimini dudurmuşlar güya, ben neden tüketici ayırımı yapıyosunuz diye mail attım, gelen cevap bu >:(

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 01 Eylül 2009, 12:25:38 »
bugun maıl geldı gonderım yapmıyoruz mıgros ve tansasta  bulabılırsınız dıye .1 saat sonra kargo geldı :) ürünlerımı getırmısler 3 tane cok sırın numune :D
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı fluerty

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #48 : 01 Eylül 2009, 12:40:30 »

Alıntı
ben demişdim demek istemiyorum ama işde ben demişdim ya hem bunlar adammı seciyor kıme gonderıyor kıme gondermıyorlar begenmedıler mı benım mailimi acaba ;D

napalım kısmet  :'( ;D

Çevrimdışı fluerty

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #49 : 01 Eylül 2009, 12:41:39 »
bugun maıl geldı gonderım yapmıyoruz mıgros ve tansasta  bulabılırsınız dıye .1 saat sonra kargo geldı :) ürünlerımı getırmısler 3 tane cok sırın numune :D

demek herseye rağmen bir kulağımızın kapıda olması lazım, bana da 2 saat önce gelmiş mail :)