0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinelimden geleni bu arkadaşlar idare edinAllahım şaka mı bu ya. bir tanesini kargocu tırtıklamıştır kesin.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinelimden geleni bu arkadaşlar idare edin
A.sena.aBence Mail At. Herkese 10 Tane Gelirken Bana 9 Tane Geldi de. Tekrar Bi Paket Daha Yollayabilirler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinA.sena.aBence Mail At. Herkese 10 Tane Gelirken Bana 9 Tane Geldi de. Tekrar Bi Paket Daha Yollayabilirler mailimi attım zaten şuan beklemedeyim inş hatalarını telafi ederler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinA.sena.aBence Mail At. Herkese 10 Tane Gelirken Bana 9 Tane Geldi de. Tekrar Bi Paket Daha Yollayabilirler mailimi attım zaten şuan beklemedeyim inş hatalarını telafi ederler sende az değilsin be. hata yüzünden belki bir paket daha gelir düşüncesi değil mi?
bende ayın 4 ünde kazanmıştm galiba:D acaba ne zmn gelir ilk resim koyan arkadaşınkiler güzeldi ama yaa