0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazanma Hırsı Ve azimi Şu anda gözlerimizi bürümüş durumdayken bir hususu hatırlatmadan geçemeyeceğim Bir şeker uğruna kotayı kasmanıza gerek yok ay sonunda dumura uğramayın derim..Kotaya bi zararı yok. 1 saat boyunca tıkladım topu topu 20mb yapmış. Alakas. yok yani kotayla
Kazanma Hırsı Ve azimi Şu anda gözlerimizi bürümüş durumdayken bir hususu hatırlatmadan geçemeyeceğim Bir şeker uğruna kotayı kasmanıza gerek yok ay sonunda dumura uğramayın derim..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaaaaaaa bende kazandım formu doldurdum ama gönderilmiyo napmam lazım sayfanın ekran görüntüsünü print screen tusuyla al. sonra paint‘e yapıştır. tabi bilgileri doldurmus haldeyken al görüntüyü. Sonrada mail olarak gönder mentos‘a. dondu kaldi gönderemedim de anlar onlar
yaaaaaaa bende kazandım formu doldurdum ama gönderilmiyo napmam lazım
Gülhan kazandığın sayfa acıkken print screen tuşuna bas sonra paint‘i ac. Paintin sol en üstünde cizgili kare var onu tıkla sonra sag tıklayıp yapıştır de bu kadar