game of throns a başladım bakalım..
Ay bıktım şu yabancı dizilerden. Ablamın izlemediği dizi yok. Onun yüzüne kampanyaları kaçırıyorum hep. Pcnin başına geçti mi kalkmak bilmiyor. Bi dizi bitse diğerini izliyor
suitss izleyin birazda avukatlığınız olsun hause beğeniyorsanız muhtemelen suitss de beğenirsiniz

Dexter final sezonu dün başladı
Diğer izlediğim dizilerin hepsi ya final yaptı yada sezon arasında adamlar öyle bi sezon arası yapıyorki oyuncular yaşlanmış geliyor
öneri için (suitss) teşekkürler. House bitince ne izleyebilirim diye düşünüyordum.
TV deki Türk dizilerinin konularının basitliğine, fon müziklerine, uzasın diye her bölümde bi önceki bölümlere geri dönüş yapılmasına tahammül edemiyorum. Yabancı dizilerde ve filmlerde ise seslendirmeler feci. Teknik olarak mükemmel alabilirler ama hep aynı sesler. Kendi isteğimle hiç Tv izlemiyorum ama buna rağmen ne yazık ki eşim izlediği için neredeyse tüm dizileri de biliyorum.
öneri için (suitss) teşekkürler. House bitince ne izleyebilirim diye düşünüyordum.
TV deki Türk dizilerinin konularının basitliğine, fon müziklerine, uzasın diye her bölümde bi önceki bölümlere geri dönüş yapılmasına tahammül edemiyorum. Yabancı dizilerde ve filmlerde ise seslendirmeler feci. Teknik olarak mükemmel alabilirler ama hep aynı sesler. Kendi isteğimle hiç Tv izlemiyorum ama buna rağmen ne yazık ki eşim izlediği için neredeyse tüm dizileri de biliyorum. 
dublaj olanlarınımı izliyorsun seslendirme orijinal düşünüyorumda hep kendi sesleri...? vampir zombi seri katıl halk kahramanı sevmeyenin alternatifi suitss sanırım
dönem dizisi seviyorsan dıwnton abbey
house game of thrones dexter çok beğenerek izlediğim diziler ..suits i kaçırmışım ..kesinlikle izlenmesini tavsiye edeceğim damages dir gerçi bulamıyorum sezonlarını ama birde scandal ıda tavsiye ederim sürükleyici.
damagesi merak ettim ama yasal olarak bile izlenebilecekbi yer bulamadım
suç dram gizem dizisi olarak broadchurch güzel bir mini dizi.suç dizisi izlemek isteyen olursa bildiklerimi yazarım bolca.
komedi olarak community çok hoşuma gidiyor.diğer komedi dizileri gibi hep aynı olayların etrafında dönmüyor.tavsiye ederim.