Ya bıktım valla.Az giriş yapınca telefonda hesap soruyorlar.Bide zorundasınız felan demeler.Benişe bi bisiklet gibi bişey aldım 400 puan kaldı ama gnderdim geri.Uğraşmaya değmez ya çekilişde olsa aman uzak dursun.
Ya bıktım valla.Az giriş yapınca telefonda hesap soruyorlar.Bide zorundasınız felan demeler.Benişe bi bisiklet gibi bişey aldım 400 puan kaldı ama gnderdim geri.Uğraşmaya değmez ya çekilişde olsa aman uzak dursun.
Aralıkta 1 yıl dolacak 1535 puandayım. 1 kez 100 puanlık anket yolladılar o kadar. Güya 6 ayda bir ek puanlar vereceklerdi. En iyisini yapmışsın. Benim de iade etmem yakındır.
benide arıyorlar arada ama ben günlük girmiyorum zaten .. canım burnumda evde 5 aydır kayınvalidem var hastanelerde meskenliyoz bide bunlarlamı uğraşcam bugün aradılar yine eylül ayının hesabını soruyorlar bende almıyoruz bişey paramız yok dedim

ekmek girin o zamn kozmetik girin şampuan çamaşır deterjanı falan diyo belki onlarıda alamıyorum

zaten 1 aydır puanım 1 bile artmadı herkesde böylemi bilmiyorum
Ben bugun gına gelmesi dolayısıyla iade ettim.Üyeliğimi bitirdim.Dayanılmaz oldu artık.
en iyisini yapmışsın bende iade edicem
bende tefal rondo alıp iade ettim .ipsosla devam ediyorum .haftalık anket geliyor yüksek puan kazanıyorum ipsos ta
nisan 2013 den buyana kayıtlıyım birkez dahi aramadılar beni.. haftada 2 3 kez barkod okutuyorum.