0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
normaldede kazanamıyorduk
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnormaldede kazanamıyordukbu uyuglamaya katılım daha az olur gibime geliyor kazanma ihtimalimi yüksek öyle düşünüyorum:S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnormaldede kazanamıyordukbu uyuglamaya katılım daha az olur gibime geliyor kazanma ihtimalimi yüksek öyle düşünüyorum:Sbenim ducrostan hiç ümidim yok. hemde arkadaşın dediği gibi facede sesli ve görüntül üsohbette sorun yok ancak böyle yarışmalarda ses sorun oluyor mik çalışmıyor vs
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnormaldede kazanamıyordukbu uyuglamaya katılım daha az olur gibime geliyor kazanma ihtimalimi yüksek öyle düşünüyorum:Sbenim ducrostan hiç ümidim yok. hemde arkadaşın dediği gibi facede sesli ve görüntül üsohbette sorun yok ancak böyle yarışmalarda ses sorun oluyor mik çalışmıyor vs kamerada çalışıyor ne yapıcam bn ya off offf
laptobun kendi kamerası mik ayarlarımda sorun yok. neyse sorun değil umut yoktu nasipde yokmuş
hiç bi fikrim yok tek bildiğim bu tarz yarışmalarda mik sorunumun olması:D etiye bile katılamamıştım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhiç bi fikrim yok tek bildiğim bu tarz yarışmalarda mik sorunumun olması:D etiye bile katılamamıştım. bende ayarlardan pek anlamıyorum resimdeki gibi karaoke yazıyor onun sayısını falan attırmam gerekirmi?