Gönderen Konu: TEFAL TÜRKİYE- SOFRAMI PAYLAŞIYORUM / 7 Ağustos  (Okunma sayısı 1264 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
TEFAL TÜRKİYE- SOFRAMI PAYLAŞIYORUM / 7 Ağustos
« : 09 Temmuz 2013, 18:46:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Sofranızı paylaşmaya hazır mısınız? Tefal Soframı Paylaşıyorum uygulamasına siz de katılın, Tefal'den Muhteşem Hediyeler kazanma şansı yakalayın! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin uzantılı internet sitesi üzerinde gerçekleştirilen
“Soframı Paylaşıyorum” uygulaması 09/07/2013 tarihinde saat 12.00’de başlayıp 07/08/2013
tarihinde saat 17.00’de sona erecektir. Bu tarihten sonra gerçekleştirilen katılımlar
değerlendirmeye alınmayacaktır.
2) Bu kampanya dahilinde “Tefal Türkiye Facebook” sayfasını beğenerek kampanyaya katılan ve
“Soframı Paylaşıyorum” uygulamasına dahil olup, fotoğrafını yükleyip sayfa yöneticisi
onayından geçen katılımcılar “Arda ile Lezzetler” etkinliğine katılma şansı yakalayacaktır.
Organize edilen etkinlik İstanbul’da yapılacak olup, kazananlarla zaman ve mekan bilgisi için
e-mail aracılığı ile iletişime geçilecektir. Kampanya dahilinde, “Soframı Paylaşıyorum”
uygulamasına katılan her katılımcıya kazandığı kod ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ‘den yapacağı
Tefal Seramik tava-tencere alışverişlerinde, Tefal Kek Kalıbı hediye edilecektir.
3) Ödülü kazanan talihli katılımcılar “Tefal Türkiye Facebook” sayfa duvarında ve ‘ Soframı
Paylaşıyorum’ uygulama sayfasında 20.08.2013 Salı günü duyurulacaktır.

Şartların tümü 3 sayfa...
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2013, 01:46:08 Gönderen: erteb »

Çevrimdışı pergel

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: TEFAL TÜRKİYE- SOFRAMI PAYLAŞIYORUM
« Yanıtla #1 : 09 Temmuz 2013, 18:54:18 »
boşş bir kampanya. işe yaramaz

Çevrimdışı aralkoçu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2013, 19:14:03 »
hediye bişey yok
:) Şans

Çevrimdışı gulsahtuana

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2013, 19:43:37 »
uygulamasına katılan her katılımcıya kazandığı kod ile Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ‘den yapacağı
Tefal Seramik tava-tencere alışverişlerinde, Tefal Kek Kalıbı hediye edilecektir     tavada zaten o indirimi hediyeyi çıkartırlar :D

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2013, 19:54:37 »
Tefal Seramik tava-tencere alışverişlerinde, Tefal Kek Kalıbı hediye edilecektir     tavada zaten o indirimi hediyeyi çıkartırlar :D
tabi ki :D :D
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı gulsahtuana

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2013, 20:13:16 »
o parayı tefale verdimmi acırım ben tubi  :D

Çevrimdışı atila

• Deneyimli Kampanyacı
  • bursa texas
« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2013, 20:14:12 »
yaramaz

perishan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2013, 20:20:53 »
Ödül olarak, 80 kişi Arda Şef ile yemek pişirme etkinliğine katılacakmış. Yüzlerce tür ürün üreten ve satan TEFAL fukara kaldı anlaşılan; fitre ve zekatlarınız için  kampanya yapıp aramızda para toplayalım bari ;)

Fitre ve zekat bağışınız için TEFAL yazın, tüm operatörlerden 1234'e gönderin...

Çevrimdışı gulsahtuana

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2013, 20:22:43 »
Ödül olarak, 80 kişi Arda Şef ile yemek pişirme etkinliğine katılacakmış. Yüzlerce tür ürün üreten ve satan TEFAL fukara kaldı anlaşılan; fitre ve zekatlarınız için  kampanya yapıp aramızda para toplayalım bari ;)

Fitre ve zekat bağışınız için TEFAL yazın, tüm operatörlerden 1234'e gönderin...
:D :D

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
« Yanıtla #9 : 09 Temmuz 2013, 20:23:44 »

:D :D
arda şef bana gelsin yemeğe o kimmiş :D
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!