bu şekilde düşünüyorsan sana söyleyecek bişi yok arkadaşım,açıklama yapma zorunluluğumuzda yok,kazandık evet hem eşim hemde ben:
)umarım en kısa zamanda hediyelerimiz gelir..hehe
güle güle kullan ne diyim ben zaten kimseden bi açıklama beklemiyorum içine siniyosa benim için bi problem yok
tebrikler güle güle kullan
11.000 puanla 1.
Oyunu 55 sn.de bitirdim ve 10.900 puan aldım. Kızların açılma süresi en az 50-52 saniye sürüyor, bunu en hızlı bilgisayarda en hızlı bağlantıyla test ettim. Nasıl oldu da siz 45 sn.de bitirdiniz. Aldığınız ödüller benim gibi 3 aydır oynayıpta emeğinin karşılığını alamayanların hakkıdır. Vicdanınız rahat mı merak ediyorum.
senin başına gelen ilk oyunda benim de başıma gelmişti. ağlayarak kazanılmıyor. ilk oyundaki listeyi aç bak istersen.
Listeyi aç bak t-shirt kazananlar bölümünde 9. sırada da ben varım. İnternet üzerinden alın terimle sayısız ödül kazandım ama hala iddaa ediyorum bu yarışmada hile oldu. Ağlayan yok burda. Vicdanını böyle rahatlatmaya çalışma. Mübarek günde hakaret etme! Terbiyeli ol!
ben kimseye hakaret etmedim ki? ilk yarışma sonucunda senin yazdıklarının aynısını ben de yazdım. forumlarda da mevcuttur. hile olayına gelince. bi kere şunu söyleyeyim ben de oynayarak yaptım skorumu. demişsin ki en iyi bilgisayarda bile oynayınca 10.900 yapılıyor. benim yaptığımın senin yaptığından hiçbir farkı yok. sen nasıl ki iyi bilgisayar kullanarak ortalama bilgisayar sahiplerine avantaj sağladıysan. ben de aynısını yaptım.
şunu da ifade edeyim. 55 saniyede bitirmişsin ve kızların açılması 50-52 saniye sürüyor demişsin. her bölümde 1 saniye extra süre harcasan kızlar açıldıktan sonra 56 saniyeden önce bitirmen mantıksız.
bilgisayar hızlanınca oyun da hızlanıyor biliyorsun. 10.900 yapabilmen için kızların açılma süresi bence maksimum 45 gibi bir süreye düşmüş olmalı.