Gönderen Konu: Türk Telekom ile Ramazan Coşkusu Başladı!  (Okunma sayısı 2682 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
Türk Telekom ile Ramazan Coşkusu Başladı!
« : 06 Temmuz 2013, 04:38:47 »
Ramazanda en çok konuşan kampanyası, Özgür Şef ile lezzetli iftarlar yemek servisi ve İlk 500Bin Aboneye Sabah 7 akşam 7 GSM kampanyası ile ramazanınız dopdolu geçecek.

Ramazanda En Çok Konuşan Kampanyası!

Ramazan ayı boyunca her gün en çok konuşan ilk 100 kişiye 50 TL değerinde hediye çeki!

9 Temmuz – 7 Ağustos 2013 tarihleri arasında her gün için gün içerisinde en çok konuşan ilk 100 Türk Telekom ev telefonu müşterileri Migros veya Boyner’den 50 TL değerinde hediye çeki kazanacaktır. Kampanyada gün içerisinde tüm yönlere yapılan aramalar sonucunda en çok konuşan ilk 50 kişiye 50 TL değerinde Migros hediye çeki, sonraki 50 kişiye 50 TL değerinde Boyner hediye çeki verilecektir. Her ev telefonu kampanyadan bir kere yararlanabilir. Migros ve Boyner hediye çeki kampanyalarına dair detaylı bilgi aşağıda belirtilmiştir. Kampanyada Temmuz ayında çek kazanan müşterilerimizin bilgilendirilmesi Ağustos ayı içerisinde; Ağustos ayında çek kazanan müşterilerimizin bilgilendirilmesi Eylül ayı içerisinde yapılacaktır. Hediye çekleri, kazanan müşterilerimizin adreslerine teslim edilecektir.

Migros Hediye Çeki:

50 TL değerinde Migros Hediye Çeki kampanyasından Türk Telekom ev telefonu müşterileri yararlanabilir. 50 TL değerindeki Migros hediye çeki tüm Migros mağazalarında ve internet üzerinden yapacağınız Sanal Market alışverişlerinizde kullanılabilir. Hediye Çeki toplu tekel alımlarında geçerli değildir. Kasadan para üstü verilememektedir. Çek tutarı kadar alış veriş yapılmaktadır. Çekler 31 Aralık 2013 tarihine kadar kullanılabilir. Migros mağazalarının bulunduğu iller: , Adana, Afyonkarahisar, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Kayseri, Bursa, Kahramanmaraş, Muğla, Malatya, Manisa, Samsun, Adıyaman, Aydın, Düzce, Amasya, Mersin, Hatay, Artvin, Yalova, Balıkesir, Kırklareli, Edirne, Bayburt, Bolu, Niğde, Burdur, Uşak, Zonguldak, Diyarbakır, Konya, Erzurum, Isparta, Kocaeli, Eskişehir, Tekirdağ, Karabük, Sakarya, Kars, Ordu, Kırıkkale, Kütahya, Elazığ, Denizli, Tokat, Nevşehir, Ağrı, Aksaray, Siirt, Bartın, Batman, Gaziantep, Bilecik, Çankırı, Çorum, Erzincan, Giresun, Iğdır, Karaman, Kastamonu, Mardin, Osmaniye, Sivas, Bitlis, Trabzon, Van ve Şanlıurfa.

Boyner Hediye Çeki:

50 TL değerinde Boyner Hediye Çeki kampanyasından Türk Telekom ev telefonu müşterileri yararlanabilir. 50 TL değerindeki Boyner hediye çeki kampanyası, Boyner Outlet ve internet mağazaları hariç tüm Boyner mağazalarında geçerlidir. Hediye Çeki, elektronik reyonları ve kelebek ürünleri hariç tüm ürünlerde geçerlidir. Hediye çeklerinin kullanım süresi yoktur.

Boyner mağazalarının bulunduğu iller: Adana, Ankara, Antalya, İstanbul, Antakya, İzmir, Balıkesir, Bodrum, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Erzurum, Muğla, Isparta, İskenderun, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Bursa, Mersin, Malatya, Rize, Samsun, Batman, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa.

Özgür Şef ile Lezzetli İftarlar Servisi !

Özgür Şefle Lezzetli İftarlar Servisi ile, Türk Telekom, Özgür Şef’in sizlere özel hazırladığı Ramazan tariflerini, her gün farklı bir iftar menüsü ile ücretsiz olarak evinize getiriyor;

0800 200 20 20’yi ücretsiz arayarak, Özgür Şefle Lezzetli İftarlar Servisi’ne ulaşabilirsiniz.
Birbirinden lezzetli tarifleri dinlemek için başvuru yapmanıza veya herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.
Sizlere her gün 3 farklı yemek tarifi sunulacaktır. Dilediğiniz kadar dinleyebilirsiniz!
Üstelik İlk 500Bin Aboneye Sabah 7 akşam 7 GSM Kampanyası şansı da devam ediyor!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
Ynt: Türk Telekom ile Ramazan Coşkusu Başladı!
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2013, 08:13:58 »
en çok konuşan ilk 100 kişinin telefon faturasını ödeselermiş keşke :P :D
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2013, 08:29:03 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
en çok konuşan ilk 100 kişinin telefon faturasını ödeselermiş keşke :P :D

katılıyorum :) o ne ya 50 tl çek hediye hiç yakışmamış koskoca telekoma
izgim

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2013, 17:57:19 »
fosss.....

Çevrimdışı sahra2006

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2013, 23:05:13 »
yuh artık 7/24 telefon elimizdemi gezecez  ;D ;D ;D ;D ;D
işim çok benim her gün kalkıp seni yeniden seviyorum..

Çevrimdışı bizzare

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2013, 16:51:05 »
vallaha iptal ettirin en iyisi en kısa görüşme o olur onlara.kullanmadan ücret alıyorlar

Çevrimdışı cingozzz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #6 : 10 Temmuz 2013, 01:37:25 »
İptal ettirdim rahatım. Benden uzak olsunlar yeter  :)

Çevrimdışı TRBOZGUR

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 10 Temmuz 2013, 08:28:55 »
Valla ben aylardır akşam 7 den sabah 7 ye kampanyasından faydalanıyorum ayda 300-400 dakka görüşme yapıyorum verdiğim sabit ücret 15tl. ayrıca aksşamları cebide bedava arayabiliyorum. Tarafımca test edilmiştir gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 15TL den fazla fatura gelmiyor bana çünkü gündüz telefonla hiçbir yeri aramıyoruz.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 10 Temmuz 2013, 09:56:39 »
9-10 yıldır sabit ücretle konuşmadığı halde para ödedi herkes ve aynen devam telekomu satarken
iyi bir iş yaptığını sananların günahını millet çekmeye devam ediyor,
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2013, 09:57:47 Gönderen: klewx »
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı atila

• Deneyimli Kampanyacı
  • bursa texas
« Yanıtla #9 : 11 Temmuz 2013, 23:42:43 »
telefonu yatarken açık bıraksak en çok konuşan 100 kişi arasına gireriz heralde