Gönderen Konu: İki kardeşin acı sonu  (Okunma sayısı 3459 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zemote

• Deneyimli Kampanyacı
    • Baskı Bardak
Ynt: İki kardeşin acı sonu
« Yanıtla #10 : 07 Temmuz 2013, 20:02:31 »
dikkat etmek Lazım..
İnstagram E Ticaret baskibardak.tr

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #11 : 07 Temmuz 2013, 21:34:42 »
başınız sağolsun Allah kimseye yaşatmasın
Karadenize gerek yok 4 gün önce Mersinde Erdemlide acayip dalgaların olduğu bir gün oldu kıyıda 2 metreyi aşkın sürekli dalgaların olduğu günde girdap oluşan bir yer vardı
aralarında eşimin olduğu 5 kişiyi son anda kurtarabildik :( kimse yaşamasın böyle bir an çünkü kendime gelmemiz uzun sürdü :(
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 07 Temmuz 2013, 21:41:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
başınız sağolsun Allah kimseye yaşatmasın
Karadenize gerek yok 4 gün önce Mersinde Erdemlide acayip dalgaların olduğu bir gün oldu kıyıda 2 metreyi aşkın sürekli dalgaların olduğu günde girdap oluşan bir yer vardı
aralarında eşimin olduğu 5 kişiyi son anda kurtarabildik :( kimse yaşamasın böyle bir an çünkü kendime gelmemiz uzun sürdü :(
Lerzan geçmiş olsun canım.Geçen sene bende böyle bir girdapta gidiyordum.Birtek kızım geldi kurtarmaya.Valla o çok sevdiğim eşim bile karşıdan baktı.Sonrasında ben çok iyi yüzemiyorum ondan gelemedim dedi.Ben o kadar iyi yüzerdim ki,şimdi kıyıdan uzaklaşamıyorum.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #13 : 07 Temmuz 2013, 21:46:15 »
sizede geçmiş olsun Aynurcum valla ben nereye gidiyorsun dememe kalmadan dalgalar bunu girdaba götürdü kayalıklar vardı ordan zor çıkarttık elleri kolları parçalanmış vaziyette ama buna şükür gidiyorlardı neredeyse :(
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı tuanatugba1984

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 07 Temmuz 2013, 22:10:40 »
allah rahmet eylesin karadenizin cok hırcın bir denizi var malesefff allah sabır versin ailesine