alışveriş yaptım ne zamandır gelmio sosyal ağlarda kapanmış ne oldu kii endişeliyim
site açık ürünler aynı, sosyal ağlarda kapalı
alışveriş yaptım ne zamandır gelmio sosyal ağlarda kapanmış ne oldu kii endişeliyim 
Vip Dükkan Sitesi, Global E-Ticaret Bilişim Hizmetleri A.Ş. ye ait.
Telefonu:0212 264 64 68
Adresi:ESENTEPE MAH.KARDEŞLER CAD. NO.42/1 ŞİŞLİ-İSTANBUL
Tüketici şikayet sitelerinde Vipdükkan 3-4 aydır yoğun şikayet almış ve görünüşe göre de batmış.
Benzer bir durum 6 yıl kadar önce benim de başıma gelmişti, Weblebi web sitesinden tatil alışverişi yapmıştım. Ekspres kargo ile gelecek olan güneş yağı, nemlendirici, dudak kremi 2 hafta gelmedi, ben tatile gidip döndüm ürünlerim halen gelmeyince 1 hafta boyunca da ücret iadesi istedim ama e-postalarıma cevap vermediler ve telefonla da oyaladılar bugün yarın diye.
İşyerim Taksim'de, Weblebi'nin merkezi Cevahir AVM arkasındaki caddede olunca kalkıp Şirkete gittim. Paramı almadan gitmeyeceğimi, aksi takdirde polis çağıracağımı söyledim, 3 haftadır iptal edemediğim alışverişim 5 dakika sürmeden iptal oldu ve tutarın da derhal iadesini sağlattım.
Umarım siz bu denli uğraşmak zorunda kalmazsınız, zira yaşadım bilirim harbi ömür törpüsü...