Gönderen Konu: 24 aylığa kadar bebeği olan İstanbul'da oturan anneler 40tl kazanın  (Okunma sayısı 3640 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
canım bu konu ile lgili tılsım ile görüsürsen daha iyi olur, eski bir üye oldugu için ondan talep etmisler çevresiyle paylasması konusunda.

hem bana cevrenizden ark. getirin demediler yeni oldugum için  :) referansım kabul edilmiyor yani  :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı tılsım

• Usta Kampanyacı
Mina  yeni fritözün  hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan  :) yeni toplantı katılımında daha güzelllerini alırsın  ;)
arkadaşlar bu bir araştırma şirketi firmaların ürünleri hakkında  kategorilere ayırdığı insanların fikirlerini alıyo bir nevi anket yapıyo  beni çağırdılar gidemediğim için  bebeği olan arkadaşlar faydalansın istedim ama sadece bebeği olanlar yok bünyesinde okul çağında çocukları olanlar,yaş gruplarına,eğitim seviyesine göre, kullandığınız ürüne göre değerlendirmeye alınıyosunuz. Bu gruplarda erkek arkadaşlarda varmış katılımcı yeni öğrendim bende  :) yönlendiridğim arkadaşlar için telf. görüşmeler yaptık  o an için uygun olan arkadaşları çağırdılar
dün sorumlu arkadaşa forum ile ilgili bilgide verdim sadece :)  forum için firmaların anketlerini paylaşabilirlermi  :)  diye sordum  böyle bir çalışma yapmamışlar şu ana kadar sadece yüzyüze toplantılar yapılmış ama hayırda demediler.
beni arayıp bilgi verirlerse paylaşırım sizinle olmadı beni her çağırdıkları toplantıya katılamayacağım için elimden geldiğince sizlerden bir arkadaşı yönlendiririm