0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün kardeşime gelmiş postaylaresmini paylaşabilirmisiniz ?alkol reklamı yoktur umarım kayıt olduğuma pişman oldum.
Bugün kardeşime gelmiş postayla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün kardeşime gelmiş postaylaresmini paylaşabilirmisiniz ?alkol reklamı yoktur umarım kayıt olduğuma pişman oldum. korkmayin alkol reklami olan bi defteriniz var diye cehenneme gitmezsiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün kardeşime gelmiş postaylaresmini paylaşabilirmisiniz ?alkol reklamı yoktur umarım kayıt olduğuma pişman oldum. korkmayin alkol reklami olan bi defteriniz var diye cehenneme gitmezsiniz.cehenneme kimin gidip kimin gitmeyeceğine isterseniz siz karar vermeyin !
arkadaşlar formu doldurup kazandınız dedikten sonra eğer 30 günde ulaşmazsa .... adrese mail atın diyordu bunu not alan varmı aranızda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün kardeşime gelmiş postaylaresmini paylaşabilirmisiniz ?alkol reklamı yoktur umarım kayıt olduğuma pişman oldum. korkmayin alkol reklami olan bi defteriniz var diye cehenneme gitmezsiniz.cehenneme kimin gidip kimin gitmeyeceğine isterseniz siz karar vermeyin !sizi ne rahatsız etti? bu kadar mutasıp biriyse evine alkol reklamı olan bi defter almak istemiyorsa içki firmasının yarışmalarına katılmasın o zaman arkadaş. burda aman alkol reklamı olmasın aman şöyle böyle diye muhafazakarlığıın reklamını yapmaya gerek yok!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar formu doldurup kazandınız dedikten sonra eğer 30 günde ulaşmazsa .... adrese mail atın diyordu bunu not alan varmı aranızdaLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin arkadaşım.ben de kapanmadan kaydolmuştum umarım gelir.