Gönderen Konu: İlk 2000 Kişiye Özel Defter  (Okunma sayısı 18446 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sedatsönmez

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • üye ol kazan...
Ynt: İlk 2000 Kişiye Özel Defter
« Yanıtla #170 : 30 Haziran 2013, 01:08:02 »
evet daha pahalıya geliyor onlar için :P

Çevrimdışı sezenist

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #171 : 01 Temmuz 2013, 15:13:56 »
Bugün de gelmedi - Antalya

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #172 : 01 Temmuz 2013, 15:14:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bugün de gelmedi - Antalya

Ben de 1 tane yapmıştım,bana da gelmedi.Antalya

Çevrimdışı sezenist

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #173 : 02 Temmuz 2013, 22:35:50 »
Defterim gelmedi diye mail gönderdim.Cevap gelmiş : Tekrar üretilmiyormuş maalesef.Yani postada kaybolduysa da şansımıza artık ..

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #174 : 02 Temmuz 2013, 22:38:30 »
Defterim gelmedi diye mail gönderdim.Cevap gelmiş : Tekrar üretilmiyormuş maalesef.Yani postada kaybolduysa da şansımıza artık ..

Bana da t-shirt gelmemişti. Postacının suçu. Defterimi açıp kurcalamışlar. Üzerinde ismim yazdığı için işlerine yaramadı sanırım, getirdiler bu sefer postamı  >:(

Çevrimdışı sezenist

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #175 : 02 Temmuz 2013, 23:14:33 »

Bana da t-shirt gelmemişti. Postacının suçu. Defterimi açıp kurcalamışlar. Üzerinde ismim yazdığı için işlerine yaramadı sanırım, getirdiler bu sefer postamı  >:(

Gözünüz aydın :) Ptt'den hiç memnun değilim zaten,ya çok geç geliyor ya da kayboluyor.Arkadaşıma da gelmemiş .

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #176 : 02 Temmuz 2013, 23:32:58 »
Gözünüz aydın :) Ptt'den hiç memnun değilim zaten,ya çok geç geliyor ya da kayboluyor.Arkadaşıma da gelmemiş .

Sağolun  :) Postaneye gidebilme imkanınız varsa gidip sorun, alın derim. Bana defterin geldiğini gören komşum öyle gidip aldı.

Çevrimdışı sezenist

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #177 : 03 Temmuz 2013, 00:07:22 »
Gönderi kodu,tarihi ve yeri hakkında bilgim yok maalesef.Ne diyerek soracağız acaba?Paketinizde ne yazıyor iletebilirseniz size zahmet,bakabilirim.Ptt yakın bana burada.Bir de kargo bölümüne mi soruyoruz ya da nereye müracaat ediyoruz ?Daha evvel normal posta sormadım hiç ,bilemiyorum o yüzden.Teşekkürlerimle .

Çevrimdışı tulinkurt

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #178 : 03 Temmuz 2013, 00:14:40 »
Gönderi kodu,tarihi ve yeri hakkında bilgim yok maalesef.Ne diyerek soracağız acaba?Paketinizde ne yazıyor iletebilirseniz size zahmet,bakabilirim.Ptt yakın bana burada.Bir de kargo bölümüne mi soruyoruz ya da nereye müracaat ediyoruz ?Daha evvel normal posta sormadım hiç ,bilemiyorum o yüzden.Teşekkürlerimle .

Pakette söylenecek bir şey yazmıyor malesef. Posta kısmına soracaksınız. İkamet ettiğiniz mahalleninizin adını,adınızı soyadınızı söyleyin. Adıma posta gelecekti ama gelmedi diyin. Defter gelecekti diyince kargoya yönlendirmeye çalışıyorlarmış. Onlar sizi kargo bölümüne yönlendirmeye çalışsa da gitmeyin. Baktınız hiç anlamıyorlar posta dağıtım odasına gidin. Postacılar kesin ilgilenir.

Çevrimdışı sezenist

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #179 : 03 Temmuz 2013, 00:21:31 »
Çok teşekkür ederim ilginize.Umarım ulaşırım ben de : ) Hediye edecektim,hevesim yarım kaldı : )