Kırlangıç Sıvı Yağları, yıllardır mutfaklarımızda doğallığın adı. Peki, Kırlangıç'ın kuruluş tarihini biliyor musunuz? Sayfamızı beğendikten sonra doğru cevabı bize mesaj olarak gönderen her 100. kişiye 1 lt Kırlangıç Sızma Zeytinyağı hediye!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Doğduğu ve büyüdüğü mis kokulu Ege zeytinliklerinde 1953’ten bu yana kanat çırpan Kırlangıç, onu yetiştiren bereketli toprakların, taptaze havanın, denizin ve güneşin sağlığını, Akdeniz’in en lezzetli sofralarıyla buluşturuyor.
Kayit olun veya
giris yapin
Bunun kazananları 6 saat önce açıklanmış.
Kayit olun veya
giris yapin1 lt Kırlangıç Sızma Zeytinyağı kazanan takipçilerimizi tebrik ederiz. Kampanyamız devam ediyor, siz de kazanmak için hemen katılın!
Ama tekrar devam ediyormuş.
Sayın Takipçilerimiz,
Kampanyamız aynı soruyla devam etmektedir. Sorumuza doğru cevabı mesaj olarak atan her 100. kişiyi 1 Lt Sızma Zeytinyağı ile ödüllendirmekteyiz. Sıralamayı, attığınız ilk mesajlara göre oluşturmaktayız. Kazananlarımız belli oldukça sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz. Sayfamızı takip etmeye devam ederek yayınlayacağımız ödüllü oyunlara katılma şansını yakalayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Yeni soru yok. Eskiye devam. Cevap:1953
açıklamalarında mesaj olarak gönderen demişler yorum mu yapıcaz mesaj mı göndericez
açıklamalarında mesaj olarak gönderen demişler yorum mu yapıcaz mesaj mı göndericez
mesaj olarak göndereceğiz
muhtemelen çoğu insan okumadan yorumladı mesaj atın diyorlar halbuki.mesaj attım ben de
katıldım bakalım inşallah kısmet.