0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim de hiç bir fikrim yok ne zaman bitiyor ve ilk 10 kişimi vs..ama sephora oldum olası mutlu cuma adı altında kampanya yapıyordu ve sadece 1-2 saat geçerli oluyordu kampanya.bi de çekilişle yapıyordu sanırım.oyüzden ben bu kampanyanın da sadece cuma günü saat 5 yada 6 ya kadar geçerli olup,kazananların çekilişle belirleneceğini ve kazandıkları ürünleri de en yakın Sephora Mağazasına giderek alacaklarını düşünüyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim de hiç bir fikrim yok ne zaman bitiyor ve ilk 10 kişimi vs..ama sephora oldum olası mutlu cuma adı altında kampanya yapıyordu ve sadece 1-2 saat geçerli oluyordu kampanya.bi de çekilişle yapıyordu sanırım.oyüzden ben bu kampanyanın da sadece cuma günü saat 5 yada 6 ya kadar geçerli olup,kazananların çekilişle belirleneceğini ve kazandıkları ürünleri de en yakın Sephora Mağazasına giderek alacaklarını düşünüyorumSinemcim ben buradan geçen dudak kalemi kazandım.Adrese geldi.Birde dediğin doğru o zaman bir iki saat sürnüştü.İlerleyen saatlerde kampanyamız bitti yazmıştı.Ama bu seferkinde hala dün devem ediyordu
açıklamayı ben yapayım..twitterda kozmetik makyaj ve moda blogları Sephora'nın kampanyaları açıklamasına çok kızdılar. Sephora pek çok twitini sildi bu yüzden.Onun için sonucu ne zaman açıklar bilemiyorum,belki bugun açıklar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaçıklamayı ben yapayım..twitterda kozmetik makyaj ve moda blogları Sephora'nın kampanyaları açıklamasına çok kızdılar. Sephora pek çok twitini sildi bu yüzden.Onun için sonucu ne zaman açıklar bilemiyorum,belki bugun açıklarAnlayamadım.Kampanya sonuçlarını açıklamsına mı kızdılar?