Gönderen Konu: Sephora Türkiye  (Okunma sayısı 2910 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
Ynt: Sephora Türkiye
« Yanıtla #10 : 03 Haziran 2013, 11:16:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
benim de hiç bir fikrim yok ne zaman bitiyor ve ilk 10 kişimi vs..ama sephora oldum olası mutlu cuma adı altında kampanya yapıyordu ve sadece 1-2 saat geçerli oluyordu kampanya.bi de çekilişle yapıyordu sanırım.oyüzden ben bu kampanyanın da sadece cuma günü saat 5 yada 6 ya kadar geçerli olup,kazananların çekilişle belirleneceğini ve kazandıkları ürünleri de en yakın Sephora Mağazasına giderek alacaklarını düşünüyorum
Sinemcim ben buradan geçen dudak kalemi kazandım.Adrese geldi.Birde dediğin doğru o zaman bir iki saat sürnüştü.İlerleyen saatlerde kampanyamız bitti yazmıştı.Ama bu seferkinde hala dün devem ediyordu
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 03 Haziran 2013, 11:20:09 »
benim de hiç bir fikrim yok ne zaman bitiyor ve ilk 10 kişimi vs..ama sephora oldum olası mutlu cuma adı altında kampanya yapıyordu ve sadece 1-2 saat geçerli oluyordu kampanya.bi de çekilişle yapıyordu sanırım.oyüzden ben bu kampanyanın da sadece cuma günü saat 5 yada 6 ya kadar geçerli olup,kazananların çekilişle belirleneceğini ve kazandıkları ürünleri de en yakın Sephora Mağazasına giderek alacaklarını düşünüyorum
Sinemcim ben buradan geçen dudak kalemi kazandım.Adrese geldi.Birde dediğin doğru o zaman bir iki saat sürnüştü.İlerleyen saatlerde kampanyamız bitti yazmıştı.Ama bu seferkinde hala dün devem ediyordu

doğrudur canım ben de bilemiyorum zaten,sadece eski kampanyalarında öyleydi diye hatırlıyorum sen kimliğinle gidip sephoradan kazandığın ürünü alıyordun.demekki kampanya koşulları değişmiş.buarada tebrikler dudak kalemi için :)
izgim

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 04 Haziran 2013, 10:17:44 »
hala devam ediyor mu?

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #13 : 04 Haziran 2013, 10:35:15 »
açıklamayı ben yapayım..
twitterda kozmetik makyaj ve moda blogları Sephora'nın kampanyaları açıklamasına çok kızdılar. Sephora pek çok twitini sildi bu yüzden.

Onun için sonucu ne zaman açıklar bilemiyorum,belki bugun açıklar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 04 Haziran 2013, 10:50:57 »
açıklamayı ben yapayım..
twitterda kozmetik makyaj ve moda blogları Sephora'nın kampanyaları açıklamasına çok kızdılar. Sephora pek çok twitini sildi bu yüzden.

Anlayamadım.Kampanya sonuçlarını açıklamsına mı kızdılar?

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 04 Haziran 2013, 10:55:25 »
açıklamayı ben yapayım..

sephora olayını bilmiyorum ama gezi parkı protestosu nedeniyle sanal ortamda gerek facebook gerekse twitterda herkes firmalara tepki gösteriyor,Türkiye bu durumda iken nasıl siz kampanya derdine düşersiniz diye..ve hatta bir çok bloggerlar bu konuda birleşti.ve hatta bu yüzden firmalar bi kaç gündür hiç bir paylaşım yapmıyor.belki bu sebepten dolayıdır.
izgim

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #16 : 04 Haziran 2013, 10:57:16 »
açıklamayı ben yapayım..

hayır sonuc acıklamamıstı...kampanya twıtlerı attı ust uste...defalarca...bır cok blogger da tepkı verdı sıtem ettı o da etkın kullanmıyor facebookta da oyle...onun ıcın ne zaman acıklarlar bılmem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter