mediş bence en iyisini yaptın cnm çünkü çokkk kalitesiz bi yarışma oylar her 5 dk da bir verilio böyle saçmalık mı olur ya bide 30 gün sanki plazma falan vercekler altı üstü 100 tl lik çek oyların günde 1 verilmesi gerekirdi bence ve yarışma daha kısa sürmeliydi neyse ya kalitesizlik işte
arkadaşlar her nekadar yarışma dandikte olsa sizi desteklemeye devam edicem....
mediş bence en iyisini yaptın cnm çünkü çokkk kalitesiz bi yarışma oylar her 5 dk da bir verilio böyle saçmalık mı olur ya bide 30 gün sanki plazma falan vercekler altı üstü 100 tl lik çek oyların günde 1 verilmesi gerekirdi bence ve yarışma daha kısa sürmeliydi neyse ya kalitesizlik işte
evet gerçekten bu emeğe hediyeler çok az ama maksat kazanmak,damlacıma bikaç kitap alırız ne yapalım. destekleriniz için çooook teşekkürler:)
evet canın resmen dalga geçilior
birde kendi emek verdiğin gibi başkalarıın emeğinide görüyorsun
şuanda mesela 5 kişi çabalıyor yazık diyorum o kadar insanı uğraştırmaya gerek duymamaları lazımdı kaliteli bir site olsaydı herkese hediyeyi yüksek şekilde tutardı.oyuncaklarınıda kazzık fiyata satıyorlar benim dışardan aldığım oyuncak orada %25 daha pahalı

100tl kazandırcaklar adamın canını cıkartıyorlar
inşallah bizim forumdan olanlardan biri kazanır diyorum ama 1.sıradaki kesinlikle bırakmaz ben 1.lik için yarışıyordum o sebepten bıraktım oy verenler sağolsun 3 gün hiç pclerinin başından kalkmadan verdiler bende aynı şekilde oturdum verdim ama oğluma oyuncak alacağıma o güzel vaktimi oğlumla geçiririm daha anlamlı olur dedim çıktım.
Desteklerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler...
Tabi destek destek destek

Medilayn ii gidiyordun çıktığına üzüldüm
Desteklerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler...
Tabi destek destek destek 
Medilayn ii gidiyordun çıktığına üzüldüm
lasido sende iyi gidiyorsun maşallah:)
arkadaşlar oylarınız verildi tekrardan baktım şimdi ecrin yağmur birinciymiş ama gerçekten çokkkkk tatlı uyuyo yaa
arkadaşlar oylarınız verildi tekrardan baktım şimdi ecrin yağmur birinciymiş ama gerçekten çokkkkk tatlı uyuyo yaa
Hem destek hem iltifat için çok teşekkürler...