0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün yaptığım 9 tane ile bugün yine yaptım hmmm. sen çok kolay yolunu bulmuşsun işin. ben bir türlü tutturamadım hangileri . bizimlede paylaşırmısın hangileri bu 9 ürün.!?ancak girebildim paylaşmak için dün hakkım bittiği için yazamadım video çekmeyi bilmediğim için size ayrıntılı olarak yazmaya çalışacağım umarım yardımcı olur:1. ses sistemi ( turuncu gibi renkte 2 hoparlörlü olan) 2. Dizüstü bilgisayar3. Fotoğraf makinesi ( nikon yazan )4. plazma tv5. Cep telefonu ( ekranında 11.33 yazıyor)6. bloototh kulaklık7. 3d gözlük ( camı yeşil gibi olan )8. Saç kurutma makinesi ( beyaz olan )9. cep telefonu ( siyahlı girili bir model) bunun yerine YOGA minderi de oluyormuşumarım yaparsınız?? yapamayan olursa yine yardımcı olmaya çalışırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün yaptığım 9 tane ile bugün yine yaptım hmmm. sen çok kolay yolunu bulmuşsun işin. ben bir türlü tutturamadım hangileri . bizimlede paylaşırmısın hangileri bu 9 ürün.!?
dün yaptığım 9 tane ile bugün yine yaptım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün yaptığım 9 tane ile bugün yine yaptım hmmm. sen çok kolay yolunu bulmuşsun işin. ben bir türlü tutturamadım hangileri . bizimlede paylaşırmısın hangileri bu 9 ürün.!?1 tanesini seç zaten 2 tane var ancak girebildim paylaşmak için dün hakkım bittiği için yazamadım video çekmeyi bilmediğim için size ayrıntılı olarak yazmaya çalışacağım umarım yardımcı olur:1. ses sistemi ( turuncu gibi renkte 2 hoparlörlü olan) 2. Dizüstü bilgisayar3. Fotoğraf makinesi ( nikon yazan )4. plazma tv5. Cep telefonu ( ekranında 11.33 yazıyor)6. bloototh kulaklık7. 3d gözlük ( camı yeşil gibi olan )8. Saç kurutma makinesi ( beyaz olan )9. cep telefonu ( siyahlı girili bir model) bunun yerine YOGA minderi de oluyormuşumarım yaparsınız?? yapamayan olursa yine yardımcı olmaya çalışırımdizüstü pc bikaç tane var hangisi olucak?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün yaptığım 9 tane ile bugün yine yaptım hmmm. sen çok kolay yolunu bulmuşsun işin. ben bir türlü tutturamadım hangileri . bizimlede paylaşırmısın hangileri bu 9 ürün.!?1 tanesini seç zaten 2 tane var ancak girebildim paylaşmak için dün hakkım bittiği için yazamadım video çekmeyi bilmediğim için size ayrıntılı olarak yazmaya çalışacağım umarım yardımcı olur:1. ses sistemi ( turuncu gibi renkte 2 hoparlörlü olan) 2. Dizüstü bilgisayar3. Fotoğraf makinesi ( nikon yazan )4. plazma tv5. Cep telefonu ( ekranında 11.33 yazıyor)6. bloototh kulaklık7. 3d gözlük ( camı yeşil gibi olan )8. Saç kurutma makinesi ( beyaz olan )9. cep telefonu ( siyahlı girili bir model) bunun yerine YOGA minderi de oluyormuşumarım yaparsınız?? yapamayan olursa yine yardımcı olmaya çalışırım
ben dediklernizi yapıyorum defalarca denedim ama olmuyor
laptop siyah olan. bluetooth kulaklık arka fon rengi turuncuceptelefonu sağa yatık gri,sürgülü modelbazen bunlardan fark edebiliyor tekrar deneyin