Almakta sorun degil 1-2 hafta beklersin alırsın ama asıl soru gönderiyorlar mı.
adları sanları adresleri herşeyi belli bukadar kendilerini ifşa etmişlerken hediye göndermemeleri olmaması lazım.biride çıkıp hediyem geldi demedi :S
Davet puanları falan hemen işleniyor mu?
önceden pek anlamazdım refli linklerden sonra nedir diye araştırdım sırtımızdan puan para kazanıldığını anlayınca bi daha refli linkle üye olmadım hiç
Sırtından kazandıgım puan para nedir ya ? Sanki elindekini çalıyorum kardeşim. Benim burda size duyurdugumun karşılıgında puan istiyorum olay bu. Saçma sapan yorum yapıyorsunuz.
bunu hiç düşünmemiştim özür dilerim yorumumu sildim.doğru diyorsun duyurduğunun karşılığını alman lazım
olurmu duyurduğunun karşılığını almak lazım adil olmaz en başta burası bir kampanya platformu ve herkes duyduğu kampanyaları burada bildirir ( KARŞILIKSIZ) eğerki bir konuda destek isteyecekse onunda kuralları vardır.ve destek bölümünden modlar tarafından açılır ozaman formun anlamı kalmaz her giren refli link versin benim karşılığını almam lazım desin asıl saçma sapan iş yapan ref linki veren arkadaşlar
haberlere çıkmışlar sorun olmaz gönderirler bence
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Davet puanları falan hemen işleniyor mu?
davet puanları davet ettiğin kişi 10farklı kampanyaya katıldıktan sonra işleniyor oda 30 puan