Gönderen Konu: 250 tl markafoni çek kazananlar-pınar süt  (Okunma sayısı 5092 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kampanyaman

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: 250 tl markafoni çek kazananlar-pınar süt
« Yanıtla #40 : 24 Mayıs 2013, 20:31:20 »
İncelemeden verdiler hata bir, kazananların sevinçlerini kursaklarında bıraktılar hata iki.. Baştan bu kadar dikkatsiz olmasalardı hiç sorun yoktu.

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 24 Mayıs 2013, 20:41:47 »
Olayları gün içerisinde yakından takip etme fırsatım oldu.İlk günden beri seçimler tutarsız olmasınra rağmen kazanınca gerçekten çok mutlu olmuştum.Sonra yetkili ajans bir ayıp üzerine 2. ayıbı daha işledi.Listeyi yeniden güncelledi.Sen kazandın deyip sonra sen yoksun demek nasıl bir şeyse bunu yaşadım.Hakkım olanı elimden aldılar.Bu olayı fırsat bilen birkaç arkadaşın seviyesine inmek istemiyorum.Onlara tek sözüm şudur : Bana yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam!..
lonesome cowboy

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 24 Mayıs 2013, 20:43:30 »
kazanıpta elenenler için üzüldüm ne yazdıysalar sorun değil kazandıkları açıklanmış tekrar değiştirilmemeliydi.Ciddiyetsiz bir firma

Çevrimdışı sivrimon

• Usta Kampanyacı
  • ertu
    • Sevginin Kiymetini Bilenler
« Yanıtla #43 : 24 Mayıs 2013, 21:15:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kazanıpta elenenler için üzüldüm ne yazdıysalar sorun değil kazandıkları açıklanmış tekrar değiştirilmemeliydi.Ciddiyetsiz bir firma

Ne amaçla eleme ettiler anlamadım ben :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı anermis

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #44 : 24 Mayıs 2013, 21:45:56 »
elenenlerin yerine sanırsam ben gelmişim bi tane çek kazandım hatta katıldığımıda unutmuştum ben ilk listede yoktum kavga çıktığından bile haberim yok şahsen :) elenen arkadaşlara üzüldüm ama kendi adıma sevindim çünki o an o yazıyı yazarken gözümün önünde bi tanecik annem vardı gönlümden geçeni yazdım :)